![]() |
|
sizce nasıl yapmıştır??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 22:19 |
bu led tasarımını nasıl yapılmıştır yada yapan üye varmıdır bende yapıcam ama bulamadım |
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet basit ızgaraları sök mavi led leri parklara bağla okeydir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf hilesi aldanmayın o kadar parlak durmasına. Normal karşılıklı 2 led koysanız karanlıkta foto çekseniz bu şekidle parlar.
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
o ızgaraları sökmek ve kabloları içerden dolaştırmak mesele işte , elektrik baglantısı en kolayı
|
|
|
|
![]() |
|
http://dacia.forums1.net/t93-kalorifer-cikislarina-led-yapilmasi buldum adam anlatmış aslında kalorifer kapagı ile ışık yönü ayarlanır tam kapatsak daire şeklinde bir ışık yansır aynı angel far gibi güzel görüntü olur
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Nasıl yapılacağını bilmem ama çok basitleştirir aracı birde bunun göz yorması var. Yinede karar sizin.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ızgaraları aşagıya doğru bakıttıgımızda ışıkta aşagıya dogru yansır aynı havayı yönlendirir gibi yani gözü yormaz heralde
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bence çok anlamsız uygulamalar bilgisayarda fanları ışıklandırmak tamamda arabada amaç ne ?
Opel lerdeki ambiyans ışıkları çok hoş mesela çok sade ve kibar duruyor o tarz uygulamalr yapılabilir. |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Tofaşta bunu ayak kısımlarına kırmızı ve mavi ışıklarla çok yapıyorlar :) Zevkler tabi ki tartışılmaz ama bana göre gereksiz. Aslında gereksiz olmasından da ziyade pek hoş değil :) Hatta bu fotoyu görünce tofaşların ayak kısmına yapılan ışıklandırma bile daha güzel sanki :) Konuyu açan arkadaşımız yanlış anlamasın, zevk meselesi :)
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
tabiki sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece sordum nasıl olur die zaten ledleri koyucagım havalandırma yerlerini açamadım :) :)
|
|
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Çok çirkin olmuş..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |