![]() |
|
ISPARTA'DA OLAN VAR MI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 17:31 |
bilgi için çok teşekkür ederim 3 eylül'de kayıt için gidip ön inceleme yapmış olucam ozaman :) faremide yanımda götüreceğim için sıkılmam diye düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ısparta küçük bir şehir ben askerlik için 2011 aralık - 2012 mayıs arasında ıspartada bulundum. Kışı soğuk yazı sıcak çarşısı ufak öğrenciler genelde cumartesi pazar askerler dışarda diye çarşıya gelmez gelirsede 5 den sonra gelir öğrenciyle asker olmasa boş olan bir şehir ama öğrencilik için keyifli bir yer kampüste güzel her yere ulaşım çabuk trafik problemi yok
|
|
![]() |
|
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah istediğim gibi olur iyi dileklerin için teşekkür ederim abi :)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsn geçen sene askerlik nedenyle 4-5 ay orada yasadım güzel bir şehir, üniversitesi güzel, insanları güzel .. umarım mutlu mesut yaşarsın :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba üniversite vesilesiyle ISPARTA'ya geliyorum, orada yaşayan bir ağabeyimiz kardeşimiz dostumuz varsa çalacak bir kapımız olsun isterim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |