![]() |
|
ISPARTA'DA OLAN VAR MI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 22:02 |
Herkese merhaba üniversite vesilesiyle ISPARTA'ya geliyorum, orada yaşayan bir ağabeyimiz kardeşimiz dostumuz varsa çalacak bir kapımız olsun isterim :)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsn geçen sene askerlik nedenyle 4-5 ay orada yasadım güzel bir şehir, üniversitesi güzel, insanları güzel .. umarım mutlu mesut yaşarsın :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah istediğim gibi olur iyi dileklerin için teşekkür ederim abi :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ısparta küçük bir şehir ben askerlik için 2011 aralık - 2012 mayıs arasında ıspartada bulundum. Kışı soğuk yazı sıcak çarşısı ufak öğrenciler genelde cumartesi pazar askerler dışarda diye çarşıya gelmez gelirsede 5 den sonra gelir öğrenciyle asker olmasa boş olan bir şehir ama öğrencilik için keyifli bir yer kampüste güzel her yere ulaşım çabuk trafik problemi yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi için çok teşekkür ederim 3 eylül'de kayıt için gidip ön inceleme yapmış olucam ozaman :) faremide yanımda götüreceğim için sıkılmam diye düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |