Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gökyüzünde Türk bayrağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gökyüzünde Türk bayrağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gökyüzünde Türk bayrağı
    Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 20:02

Bu akşam saatlerinde gökyüzünde yaşanan ve Türkiye'nin birçok yerinden gözlenen doğa olayı büyük ilgi gördü. Ay ve Venüs gezegenleri, birbirlerine yaklaşarak Türk bayrağındaki ay-yıldızı anımsatan bir görüntü oluşturdu

Sinop'ta akşam saatlerinde ayın hilal biçimde belirmeye çalışmasıyla birlikte, ilginç doğa olayı da vatandaşlarca fark edildi. Havanın kararmaya başlamasıyla birlikte açık ve bulutsuz gökyüzünde ortaya çıkan Ay ve Venüs gezegenini gören vatandaşlar cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle muhteşem manzarayı görüntülemeye çalıştı. Özellikle Aşıklar Caddesi sahilinde çok farklı ve gizemli bir görüntünün oluşmasına neden olan doğa olayını birçok vatandaş izledi.

İHA

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 20:17
kanka aynı konuyu ben açıcakdım sen açmışın çok güzel bir görüntüydü..
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 20:48
Süper yaa..
Yukarı Dön
Emin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 20:51
Sağa sola bomba koyan şerefsizlerde görmüşlerdir inşallah bu görüntüyü
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 21:36
SAAT 6 DA BAKIRKÖYDEYİM ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VARDI HERKES ELİNDE TELEFONLARLA FOTO MAKİNALARIYLA BU GÜZEL ANI ÇEKİYORDU
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 22:03
ben birkaç defa daha rastladım daha önce.. ama bu seferki çok netti..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 23:53
Evet bu seferkı cok farklıydı seyredecegım dıye Tem Mahmutbey gişelerine bodoslama giriyordum az kalsın :)
Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 23:58
Orjinalini yazan: MELİH MELİH Yazdı:

SAAT 6 DA BAKIRKÖYDEYİM ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VARDI HERKES ELİNDE TELEFONLARLA FOTO MAKİNALARIYLA BU GÜZEL ANI ÇEKİYORDU
 aynen bende gördüm inanamadım foto cekıcekdım fakat telefonumda kamera yokdu LOL
Yukarı Dön
iLLeGaL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iLLeGaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 14:20
muaazzam bir görüntü allah başımızdan eksik etmesin...
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 14:26
Yüce Allah'a şükürler olsun başka hangi milletin bayrağı bu denli gönlere çekilebilir ki
Yukarı Dön
hsnsnr Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 15:23
gerçekten çok şık bir görüntü teşekkür ederiz..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 15:36
BAYRAĞI GÖRÜNÜPTE DAHA YÜKSEKTE OLAN VARMI??
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Yukarı Dön
asi_cocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı asi_cocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 20:35
evet o akşam fotosunu çektimde nasıl konulcağını bilmiyom 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2008 Saat 11:53
Var mı daha yakın olanı daha asili!!!!Bu bayrak için kanlarını akıtan Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2008 Saat 11:55
Orjinalini yazan: gs5165 gs5165 Yazdı:

Yüce Allah'a şükürler olsun başka hangi milletin bayrağı bu denli gönlere çekilebilir ki

ClapClapdiyecek söz bulamadım ayakta alkışlıyorum baba seniClapClap
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2008 Saat 13:03
hepimiz gördüysek,saga sola bomba koyan şerefsizlerde qörmüştür tabiki...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 16633 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 298 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 613 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4941 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2420 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4717 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 425 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7891 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 662 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 826 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 534 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5448 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 698 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 491 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 842 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 368 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 609 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 787 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2478 0 Bayer
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English