![]() |
|
Gökyüzünde Türk bayrağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 20:02 |
![]() Bu akşam saatlerinde gökyüzünde yaşanan ve Türkiye'nin birçok yerinden gözlenen doğa olayı büyük ilgi gördü. Ay ve Venüs gezegenleri, birbirlerine yaklaşarak Türk bayrağındaki ay-yıldızı anımsatan bir görüntü oluşturdu ![]() Sinop'ta akşam saatlerinde ayın hilal biçimde belirmeye çalışmasıyla birlikte, ilginç doğa olayı da vatandaşlarca fark edildi. Havanın kararmaya başlamasıyla birlikte açık ve bulutsuz gökyüzünde ortaya çıkan Ay ve Venüs gezegenini gören vatandaşlar cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle muhteşem manzarayı görüntülemeye çalıştı. Özellikle Aşıklar Caddesi sahilinde çok farklı ve gizemli bir görüntünün oluşmasına neden olan doğa olayını birçok vatandaş izledi. İHA |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanka aynı konuyu ben açıcakdım sen açmışın çok güzel bir görüntüydü..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Süper yaa..
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Sağa sola bomba koyan şerefsizlerde görmüşlerdir inşallah bu görüntüyü
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ.
|
|
![]() |
|
SAAT 6 DA BAKIRKÖYDEYİM ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VARDI HERKES ELİNDE TELEFONLARLA FOTO MAKİNALARIYLA BU GÜZEL ANI ÇEKİYORDU
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben birkaç defa daha rastladım daha önce.. ama bu seferki çok netti..
|
|
![]() |
|
Evet bu seferkı cok farklıydı seyredecegım dıye Tem Mahmutbey gişelerine bodoslama giriyordum az kalsın :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
aynen bende gördüm inanamadım foto cekıcekdım fakat telefonumda kamera yokdu
![]() |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
muaazzam bir görüntü allah başımızdan eksik etmesin...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Yüce Allah'a şükürler olsun başka hangi milletin bayrağı bu denli gönlere çekilebilir ki
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
gerçekten çok şık bir görüntü teşekkür ederiz..
|
|
![]() |
|
BAYRAĞI GÖRÜNÜPTE DAHA YÜKSEKTE OLAN VARMI??
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
evet o akşam fotosunu çektimde nasıl konulcağını bilmiyom
|
|
![]() |
|
Var mı daha yakın olanı daha asili!!!!Bu bayrak için kanlarını akıtan Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!!!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
hepimiz gördüysek,saga sola bomba koyan şerefsizlerde qörmüştür tabiki...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |