![]() |
|
Mat beyaz 206 CC |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2014 Saat 00:07 |
merhaba ,
2011 Senesinin başında mat siyah her yeri ile oynanmış spor yaylı , ince yanak lastikli abartı eksozlu ,kalın yazılı plakalı , üstünde otel reklamı olan ,ön arka tanponu orjinal olmayan ,üstünde çin yapımı muayeneden geçmeyen farları olan , ama çok hoşuma giden halen kullandığm ledli stop u olan bir cc .. hemde MAT SIYAH (dahası üstünde otel reklamı vardı ruhsata işli değil) işte ben bu Roland Garros. 206 cc yi aldım .. Her şeyini yeniden topladım zamanla, orjinal rengine mat siyahı sökerek başladım alır almaz , otel reklamını silemedim üstüdeki mat siyahtaki işçilik berbattı ama o haliyle çok dikat çekiyordu .. .Altından çok bakımsız taş izleri eziklerle dolu ,çizik çürük hoşlanmadığım roland garros yeşili çıktı . Bu arada hatamıydı bimiyorum arabaya iyi görüntü veren bu çin farlarını sattım taa ozamanlar ,yerine çakma ama muayeneden geçebilen orjinal benzeri imitasyon 206 far taktım ,su aldı ve önleri sarardı şimdi :( .. Her neyse şimdi yıl 2014 Temmuz , dün itibari ile arabamı Mat Beyaz kaplattırdım yakında ruhsata işleticem vakit bulur bulmaz iarabam çok güzel oldu .Arabamın yanında fotoğraf çektirenler var ,3 ay önce taktırdığım cantlarla uyum içindeler , görenler 2 değil 3 defa bakıyor ,10 numara oldu .Yalnız farlar canımı sıkıyor , bana önerebilceğiniz , muayeneden de geçebilicek arabayı yeni göstericek mat beyazla uyumlu far varmıdır ? N11 ,yada gitti gidiyorda bazı modellere baktım benim aracım 2004 model ,bir çoğu uyumlu olması gerekiyor benimkiyle ..Tavsiye edebilceğiniz varmıdır ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |