![]() |
|
Vites Aşırı Titriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
35CUK97 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2014 Saat 19:16 |
Selam arkadaşlar aracım kasislere 1 ay boyunca maruz kaldı 16 jant var şuan hareket halinde aşırı zıplıyor ben aks olduğuınu düşündüm. sonra şanzıman diye düşündüm.usta gelip baktı bu jantlar çelik balans ayarı olmaz eyildiği için zıplatıyor dedi ama sol tekerin ordan yağ akıttı baya bi 1- 2 litre kadar
pazartesi sanayiye gidecem umarım sadece jantlardan dolayıdır . bilgisi olan lütfen paylaşsın
|
|
Arabam şekil, önümden çekil :))
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vitesin titremesinin çelik jantla ne alakası var bide ustayım diye geçiniyorlar... Ya motor kulakları yada aks ikisinden biri ama yağ falan aktıysa büyük ihtimal aks sorunludur.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |