![]() |
|
Yeni Megane Nisan da Türkiye de |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 19:31 |
||
İlk tanıtımı geçtiğimiz aylarda Paris Otomobil Fuarı’nda yapılan Yeni Renault Mégane'nın Türkiye'de piyasaya çıkış tarihi belli oldu.
Avrupa'da 13 Kasım 2008'den itibaren satışa sunulan Hatchback modelinin ardından Coupe modelinin lansmanı da Ocak 2009 içinde yapılacak.Yeni Mégane Hatchback ve Coupé Türkiye'de ise 2009 Nisan ayı sonunda satışa sunulacak. Yeni Megane ilk kez Laguna III'te kullanılan ve yandan çarpışma etkilerinin azaltılmasını sağlayan, çift yan darbe sensörleri ve iki hazneli göğüs/basen hava yastığını devraldı. Yeni Megane Hatchback ve Coupe, Renault'nun ISO 14001 onaylı Palencia (İspanya) fabrikasında üretiliyor. Fabrikadaki yatırımların büyük bölümü araçların görünüş kalitesi ve sağlamlığını artırmak amacıyla yapıldı.
Yeni Megane Hatchback ve Coupe'de, renkli animasyonu okumayı kolaylaştıran analojik ve dijital ekranlı bir gösterge bloğuna sahipken, yeni Renault Megane otomatik park freni, sürücü araçtan uzaklaştığında kapıları otomatik olarak kilitleyen eller, serbest anahtar ve motor çalıştırma kartı ve Carminat Bluetooth DVD navigasyon sistemi gibi üst sınıftan gelen bir çok donanım yer alıyor. Aynı zamanda "özel tasarımlı" 3D Sound by Arkamys ses sistemi de "ilk" kez bu iki modelde kullanılıyor. Sunduğu bu yenilikler ve üst segmentten aldığı özellikler ile göz dolduran yeni Megane, satışa sunulacağı 2009 Nisan ayından itibaren büyük talep görmesi bekleniyor.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
iç dızayn bana bıraz 308 ın ıcını anımsattı .. dısı ıse x5 e benzıo gıbıme gelıo :)
|
|||
![]() |
|||
||
MAŞALLAH PEJODAN GİRDİN BMW DEN ÇIKTIN
![]() |
|||
![]() |
|||
||
x5 den ziyade ford kuqa ya benzettim ben birazda sanki 1 serisi bmw den alıntı yapılmış sonuçta kötü
|
|||
![]() |
|||
||
HYUNDAİ İ30'U ANDIRIYOR BENCE
|
|||
![]() |
|||
||
i30 da bmw takliti :D
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Fena deil..
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne kadar reno kullandıysam hepsiyle yolda kaldım.. aman aman bana uzak dursun.. Hayırlısıyla 207 Outdoor a bi geçseydik :)
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
İnş abi..207 Outdoor tek olur diyosun
|
|||
![]() |
|||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşa katılıyorum |
|||
![]() |
|||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
||
Dünyada gördüğüm en kalitesiz arabadır RENO! Türk insanı neden biner hala çözemem. LPG li araçlara servis hizmeti yok, şaka gibi ! Ve Megane II ciddi anlamda kalitesiz, adi, vasıfsız, saçma sapan bir araçtır..RENO'dan bu saatten sonra hiç bir umudum yok, araba değil adeta saçmalık abidesi...
|
|||
![]() |
|||
||
++Bende sana katılıyorum
|
|||
![]() |
|||
||
Oldum Olası ANTİ RENO ...
|
|||
![]() |
|||
||
olay budur araç zaten kişilik ssıkıntısı yaşıyor onamı benzesem bunamı enzesem sonunda bir halt'a benzememiş zaten ... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |