![]() |
|
hararet için ne yapabilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ank06sf940 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ank06sf940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2014 Saat 17:38 |
benim 206 da orjianal müşür 98 c fakat ben tofaşın kışlık müşürünü taktım 92 derecede fan açıyor termostatda orijinal 89 da açtığı için gösterge sabit 92 c de kalıyor .
orijinal müşürle gösterge 95 98 c arasında kalıyordu ama termostat sökük gezersen yazın 70 80 arası trafiğe girmezsen sabit kalır.
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısın anlatmak istediğimi yanlış anlattım diğer araçlara göre geç açıyor demek istemiştim yanlış bilgilendirme olmasın. [ QUOTE=madblueblacksea]
96 da açıyor hocam 100 biraz fazla. 4 dereceden ne olur deme 4 derecede su kaynıyor :)[/QUOTE] |
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 da açıyor hocam 100 biraz fazla. 4 dereceden ne olur deme 4 derecede su kaynıyor :) |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Bildiğim kadarıyla peugeotlar fanı 100 dereceden sonra açıyor.
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
gpa98106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Arkadaşlar merhaba. Aracım 106 quicksilver. Malum havalar sıcak ve araçların harareti artıyor. Aracımdada hararet göstergesi olmadığı için problem yaşıyorum. Son bakıma gittiğimde aracımın fanının 100-101 derecede açtığını gördüm . Bunun için ne yapabilirim sizce fan müşürünümü değiştirmeliyim yoksa fanı manuel düğme ile açılan sistemmi yapmalıyım
NOT:Bazı arkadaşlar tofaş müşürü takıyorlar o ne derece etkili cevap yazan yazmayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |