![]() |
|
Arıza lambası yanıyor fakat çözemedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pejo01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2014 Saat 20:15 |
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da kontağı ilk çevirdiğimde yanıyor bu ışık çalıştırınca sönüyor. motor yağını falan değiştirme zamanınız gelmiş olabilirmi :) daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır bende merak ettim.
|
|
![]() |
|
pejo01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
bende kontağı ilk çevirdiğimde yanıyordu bu ışık daha sonra sönüyordu ama bugün öle olmadı sürekli yanmaya başladı. yağın değişimine 1000 km var fakat yağı azalınca yağ lambasının yanması lazım diye düşünüyorum :) umarım yardımcı olur forumdaki arkadaşlar bekliyorum bende :)
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıttan kaynaklanıyor olabilir yani pislik gelmiş olabilir. diğer arkadaşlarda fikirlerini söylicektir.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
seduray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Aşağıdaki resimde yazıyo.
Http://img87.imageshack.us/img87/4229/sany0170v.jpg |
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |