![]() |
|
3.vitesten 4.vitese gecemiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizci59 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2014 Konum: denizci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 20:01 |
Arkadaşlar Merhaba. 2006 model 307 otomatik aracim var.bundan yaklaşık 2 ay kadar önce automatic Gear fault alarmı verip bi kaç saniye icinde alarm kapatıp normal devam ediyordu.ustaya gittim Selenoid valflerin arizali oldugu ve degismesi gerektigini soyledi.usta tarafından valfler değişti yıkanıp temizlendi yağı değişti şu ana kadar sorunsuz geldi.ama dün izmite giderken 3 ten4e geçmediğini fark ettim. Motor devri 3500 oluyor ve hızda 120-130 arası ama 4 atıp araç kendini rahatlatmadi. Vites geçişlerinde son bi kaç gündür az da olsa vuruntu yapıyor. Düşüncelerinizi benimle paylaşırsaniz mutlu olurum
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bu işten çok iyi öğrendiğim bişey var oda selenoid valfler öyle hobaa bozuldu olmuyormuş 2 defa değiştirdim işe yaramadı sonra revizyon yaptırdım rahatladım.
Tavsiyem 1- hidrolik beyni kontrol ettir basınç arızası veriyorsa ucuz yollu çıkarsın işin içinden 2- şanzıman burçları felan ölmüşse revizyon yaptırmak mantıklı yani acaba şumu bumu diyene kadar bi sürü para gider başıma geldi kimse kalkıp yağ değiştir valf değiştir demesin en fazla 2 ay idare ediyor sonra yine başa dönüyon ve en son öyle bi hale geliyor araba giderim diye korkuyor |
|
![]() |
|
denizci59 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2014 Konum: denizci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok saol.nedir benim buna yaptığım masraf böyle. Tahmini maliyeti ne olur bu yapmam gerekenlerin
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla sadece hidrolik beyin revizyonu için 1.000 TL çıkıyor benim şanzıman baya bi yıpranmış türbün felan buçlar kendinden geçmişti ondan dolayı herşey dahil 2 yıl garantili 3,250 TL verdim. gittiğim yer çok teknolojik çalışıyor içim rahat etti yaptırdım izmirde olsanız gösterirdik oraya.
Neyse öyle hemen bi yere tamam deyip yaptırmayın bulunduğunuz yerde iyi araştırın ben ilk sordum adam 2 den başlar içini açınca anlarız 5 e kadar tutabilir diyo sat kurtul diyo insanı arabadan soğutuyor bazı yerler. Moralinizi bozmayın yapılmayacak bişey yok ama çok uçuk rakamlı ve sorunu kesin çözemeyecek yerlerden uzak durun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |