![]() |
|
mars basarken stop ve abs lambasi yanip sönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 16:38 |
bence dert etmeyin benim cabrioda da xenon ları yakınca oluyordu abs ve ünlem işareti açıyordu ama abs devrede oluyordu her zaman söndürüp açınca ışık gidiyordu bir sıkıntı değildir
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim bilgisayara baglattim bi hata cikmadi absde devreye giriyo onuda denedim :/ |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Benc bir sıkıntı var. abs sensörlerine baktırmanızda fayda var diye düşünüyorum. Belki soket düzgün oturmamışta olabilir.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
tamam saol kardeşim |
|
![]() |
|
aynen kardesim bendede hicbi sikinti yok mars motorunu degistirince oldu daha once yoktu kafama takildi :/ |
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
bu benim aracimda da oluyor ilk anda abs lambasi yanip sonuyor , herhangi bir sikintisini gormedim
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
bence ustaya sor bölümüne bi yazıver ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. illa fikri veya bilgisi olan vardır. müsait olduklarında yazarlar
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
|
Yokmu kimsenin bi fikri
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaslar dun aracimin mars motoru otomatigini ve komurlerini degistirdim zor mars yapiyodu aracim motor isinincada tik yapip kaliyodu sogumasini bekliyodum bu tarz bi sorunu olanlar icin yaziyorum gelelim benim simdiki sorunuma
mars motorunun otomatikle komurlerini degistirince mars yaparken sn.lik olarak stop ve abs lambasi yanip sonuyo daha once boyle bisiy yoktu simdi nie yapiyor sorun ne olabilir aracin calismasinda falan herhangi bi sorun yok. Buda videosu arkadaslar http://youtu.be/QCOT9g2mHsI ![]() ![]() Düzenleyen suppor - 16 Temmuz 2014 Saat 10:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |