![]() |
|
106 Quiksilver Aracım İçin Jant Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
feardark26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feardark26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2014 Saat 20:44 |
Merhaba;
Aracımı yeni aldım üzerinde fabrika çıkışı jantlar mevcut. 14" GT Jant yada 15" 206 CC jant arıyorum lastikleriyle birliktede olabilir. Eskişehirden alıcıyım saygılar...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavsiye gti jantından başka jant arama cc jantı çekişide düşürür yakıtıda artar pişman olma bosuna .
2008-2011 yılları arası quik kullandım 14" 15" 5 takım jant taktım tecrübeyle sabit. google görsellerede 106 quiksilver yazınca cıkan 34 tv 6314 eski aracım.
|
|
![]() |
|
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkma 206 cc rüzgar gülü ikinci eli cok zor bulursun ancak sıfır alman lazım ..
|
|
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |