![]() |
|
Alınık otomatik 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpii1982 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpii1982
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 23:24 |
Arkadaslar merhaba
Ablama otomatik 307 bakıyorum. Temiz 20 bine kadar. Satan varsa alınır. Teşekkürler Saygılarımla, |
|
![]() |
|
alpii1982 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpii1982
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2004-model-orjinal-307-1.6xt-otm-vites-lpgli-full-170138313/detay/
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum.değişen yokmuş km garanti orjinal.5 6 parçası boyalı.tavan ön kaput arka bagaj orjinal ama.şanzuman ve motor iyi diyor. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler saygılar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpii1982
![]() ![]() ![]() ![]() |
ALINDI
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatı uygunmuş, hayırlı olsun yorumlarını bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |