![]() |
|
hararet yükselınce çekiş düşüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
elbo48 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 12:57 |
|
arkadaşlar acil yardım lazım benim aracım 307 1.4 hdi sorunum araba ilk çalıştığı zaman arabada titreme oluyor devir göstergesi oynuyor gaz pedalına basınca pedal görev yapmıyor 30 saniye bekleyınce düzelıyor . 2. sorunum arabada hararet 90 geçtimi araba yokuşlarda yığılıyor resmen ölüyor 30 la bile gidemiyorum aracı sağa çekip soğutmak zorunda kalıyorm .acaba katalızörmü tıkalı fan devreye giriyor hareret 100 geçmiyo ama araba gitmiyor yardım edin lütfennn.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracın conta yakmış olabilirmi sogutma suyunu bir kontrol et istersen.
|
||
![]() |
||
elbo48 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
soğutma suyu eksilmiyor seviye aynı sadece sıcak havada hararet yukselince yapıyo performans bitiyor araçta arkadaşım..
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Acaba hararet size 90 gözüküyor da aslında 120-130 derece mi oluyor müşürleri bir kontrol ettirmek lazım.
|
||
![]() |
||
|
conta yakmıs olsa su eksıltmesı lazım deyılmi katalızor falan mı tıkalı acaba tıkalı olsa her zaman yapar ama demı anlayamadım bi turlu turbo hortumunun ordan yağ gelmis ondan olabilırmı acaba ..
|
||
![]() |
||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
|
evt eksiltir ama sen yinede bir su kabinini kontrol et kardeş için rahat olsun.
|
||
![]() |
||
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
arkadaşım göstergen normal kadranlı olanlardansa bi kontrol ettir cihaza bağlatıp gösterge ile bilgisayardaki sıcaklığı benim 206 da gösterge dibe vuruyordu hararet yapıyor sandım meğerse gösterge önden gidiyormuş ayar yapıldı sorun yok şimdilik
|
||
![]() |
||
|
aracı ilk çalıstırısımda devir düsüyor gaz pedelı işlemiyo hiç tepkı vermıyor bellı bı sure sonra duzelıyor bazen mars basıyo calısmıyor arıza lambası yanmıyor bılgisayara bağlattım kac defa usta bisey bulamadı servıste bulamadı bi sey arada yapıyor arızayı ustaya gidince yapmıyor delı olcam mugla aydın gibi yerlerde iyi anlayan bi usta biliyormusunz
|
||
![]() |
||
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Hararet muşurunu değiştir kesin düzelir.bu arıza bilgisayarda gözükmüyor. Aynı olay bende oldu.Düzeldi.
|
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ilk yaptıgında 5. vitesten 2ye kadar düşmüştüm sonra fark ettim harareti turbonun etrafındaki koruyucudan duman çıkıyordu soguttuk falan sonrasında araç her yokuşta hararet yapmaya başladı çok hızlı girip hızlı çıkıcan yokuşu rüzgar gelmesi lazım baya önden yoksa çıkmıyor
|
||
![]() |
||
|
hararet müşürü ne baktırım bı o zaman tşkler. gaz pedalı işlemiyo dediğim arıza neden oluyordur acaba basına gelen varmı hiç ?
|
||
![]() |
||
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
izmire yolun düşerse benim ustaya gösterebiliriz |
||
![]() |
||
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
Izmir de hangi usta peki.
|
||
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |