![]() |
|
Doubledin Taktım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 Saat 21:17 |
Birader sağolsun arabaya hediye diye aldı.
Navitech NX-201Y modeli. Cihaz torpidoya cuk diye oturdu orjinal gibi oldu. Aynı şansı geri vites kamerasında yaşayamadık. Usta hem kameranın tetik kablosunu bağlayamadı hemde tamponu yanlış yerden delip kamerayı oturtamadı. Arkası dolu olan bölgeden delmiş, plakanın daha altından delmesi gerekiyordu. Şimdi kameralı plakalıklardan bakıyorum.Ancak cihaz güzel almayı düşünenlere tavsiye ederim. videoları falan açtı. Ses seviyesi benim için tatminkar extra donanıma gerek yok. Navigasyonu igo tabanlı olduğundan kullanışlı. Usb portu mini değil, bu da bir avantaj. Dokunmatik ve ekran parlaklığı da iyi. Şimdi geri kamerasını ve arka tampondaki deliği halletmem lazım ..Kamerayı deliğe oturtucam diye bastırırken camı tuzbuz oldu. O da elimde patladı yenisini alıcam artık. https://imageshack.com/i/nmqlklj
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel olmus Güle güle kullan 206 lar icin olani varmidir bunlarin
![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Teşekkürler. 206 larda cihazın sığacağı alan var mı bilemiyorum
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Bakiyorum forumlara ama 206 lara olan yok gibi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burada varmı diye sormak yerine Google'da sorsan olduğunu görürsün.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın 307 ler bu tarz teypler ıçın konsol olarak bıçılmış kaftan.Ama aynı şey 206 ıçın geçerli değil malesef soran arkadaş ıçın söyluyorum teyp saat klıma panelının bulunduğu parçaya modifikasyonla durum halledılebılıyor yada dış ülkelerde youtube da denk geldığım bır kaç vıdeoda hazır double dın ile bırlıkte o bölümün olduğunu gördüm.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
bu teyplarda can bus özelligi varmı yani direksiyondan kontrol edebiliyormusun.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bende navitech ntv7100 indash modeli diger araca almıştım şidi boşta 206 ya takıp takmamada kararsızım
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
bende Pioneer double din kullanıyorum 307 lerde çok güzel oluyor direksiyon kumandası olmazsa dokunmatik teypler kullanışlı olmuyor bende siteden bi arkadaştan aparat aldım taktım çok güzel oldu linkte videosu var http://youtu.be/hcPPWHy5IVk
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim bilgi için ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
marka olarak biraz yabancıyım double'larda navi pek önermediler bana ücret neye maal oldu hocam. çok yakışmış güle güle kullan
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar.
450 tl ana ünite. işçilik 50 tl verdim. gerçi yetenekli ustam! işi yarım bıraktı bi 40-50 daha vericem sanırım belkide kendim yapmayı denerim.
Ben tv li modelini alacaktım aslında. abim bunu beğendi diye bunu sipariş ettim. navi yi ayrı almak bana daha mantıklı geliyor. Dünyanın işi bitmiyor, ilerleyen zamanlarda direksiyon kumandasına bakarım artık. Aparat olmadan direksiyonu bağlayacak bi yer yok malesef . Başka bir ilmi var ise şimdilik bilmiyorum . |
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
izmirde bi arkadaş bu işlerle ilgileniyor direksiyon kumandasını aktif ediyor duble ve harici soradan takılan teyp lerde kullanabiliyorsun görürse yazar kesin donanım haber dede aktif o arkadaş 40 tl gibi bir ücrete kola ayar çekiyor falan
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
donanimhaber de bende varım nick i ne acaba
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Düşünülebilir bence...
Düzenleyen madblueblacksea - 02 Nisan 2015 Saat 20:23 |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
leader_devil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
https://www.youtube.com/watch?v=66clNw6Wrcg
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Original-Peugeot-206-GPS-Navigation-Bluetooth-USB-No-DVD-MP3-Mp4-Player-/161557038590 birde buna bakın 206 lar için süper bişey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Onları biliyoruz ama ulaşılabilir bişeyler paylaşmak için o linkleri koydum
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |