![]() |
|
Jant Göbeği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 Saat 18:36 |
Yanlış bakıyormuşun ben ya oraya bakan kim ki 15 inch diye arıyorum sadece :( tamamen unuttum ben onu . 307 nin de 4*108 sanırım . Hadi bakalım şimdi başka jant ara :/
Diğer soruların cevabını bilen arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum tekrardan gerçi sanırım oraya gittiğimdede ellerinde varsa değişebilir ama :) yinede cevapları bekliyorum :) Düzenleyen Zagorka - 12 Temmuz 2014 Saat 18:38 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 jant ölçüsü 4x100 mü ? Yanlış bakmıyosun demi :)
Benim 206 4x108 ondan şeettim :)
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 Aracıma Jant Almayı Düşünüyorum Ancak Jant Göbeğinde Mam yazılı Bir Amblem Var Bende Bunları Değiştirerek Şu Tür Bişey Takmayı Düşünüyorum (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-aksesuar-ekipman-peugeot-jant-gobegi-4-lu-takim-170368618/detay)
- Mam Yazılı Jantı Araca Taktırdıkdan Sonra O JANT Göbeğini Oradan Çıkarabilirmiyiz Jant Aracın Üzerindeyken ? - Benim Almayı Düşündüğüm Jant Göbeğinde jant göbeği yarı çapı 55mm olan araçlara uyar yazıyor . Acaba Ben Jantların göbeğinin yarıçapını nerden öğrenebilirim ?
Düzenleyen Zagorka - 12 Temmuz 2014 Saat 18:45 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |