![]() |
|
206 yüksek ikaz sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cevik08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2014 Saat 12:12 |
arkadaşlar 2005 206 x-line model otomatik aracım var son 3-4 gündür her seferinde kontağı çevirince 3 aracı çalıştırınca da 8-9 kez yüksek ikaz sesi geliyor yağ değişeli 4000 km ve 3 ay oldu ve kontrol ettim yağ en üst çizgide km gösterge panelinde 6 adet kare max yazısı ve sonrasında ingiliz anahtarı ve 30000 yazıyor yağında suyunda hararetinde sorun yok acaba lpg den mi geliyor bu ikaz yoksa bakım km zamanında sıfırlanmadı için mi ?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şunu bir dene:
Kontağı tak ama çevirmeden gösterge panelindeki sağdaki tuşa basılı tut, kontağı çevir ama çalıştırma(basılı tutmaya devam et) 10 saniye sonra bırak kontağı kapat bir bak bir değişiklik olmuş mu.
|
|
![]() |
|
cevik08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Denedim onu gösterge sınırlama diyorsunuz yaptım sıfır oldu kontağı tam çevirmeden gelen ikaz sesi vardı onu kesti ama calisinca başlayan uyarı sesi kesilmedi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
radyatör suyunu sonuna kadar doldurup doldurmadığına bir bak
|
|
![]() |
|
Suyu sonuna kadar mi doldurayim radyatör suyunda eksik olsa hararet yapmazmi aracı her çalıştırdığım da ötüyor ikaz
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Lpg den geliyordur bakım zamanı gelince öter bilgisayara bağlatman gerek bakımını yapıp
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
LPG de muhtemel, ikisi de aynı bip sesini çıkarabilir, siz araçtan geliyor zannediyor olabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Acaba lpg bakım süresi gelmiş falan olabilirmi ondan dolayı sinyal verirmi ki bilmiyorum hani lpg bittiginde verdiği sesle aynı ses ve daha uzun ötüyor
|
|
![]() |
|
Ses geldiğinde lpg düğmesine bak lambalar yanıp sönüyormu diye.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |