![]() |
|
Arkadan gelen ses... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2014 Saat 03:25 |
Aracım 106 quik ve son muayenesinde tek bir hafif kusur olan ARKA AKS SÜSPANSİYON SİSTEMİ: aşınma var yazıyo...
Ve yeni yeni arka taraftan gıcırdama gelmeye başladı sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. Torsiyon bilyası falanmı acaba lastiklerim çap ya da eğri değil lak luk ses yapmıyor sadece gıcırdama var Aracım 50 bin km de yani pek kullanılmıyor... |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANLATTIKLARINA BAKILIRSA ARKA TORSİYONA BENZİYOR ...
106 LARDA KRONİK SORUNDUR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
arka torsiyondan geliyodur kronik 106 sorunu
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
torsiyon bilyalarını değiştirme vaktin gelmiş üstadım değiştirmişkende güzelce yağlayıp temizlesinler yaklaşık maliyet bana 300 tl çıkarmışlardı
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BEN KOMPLE ARKA TORSİYONU YAPTIRMIŞTIM BİLYELER TEMİZLİK TORNACI FALAN HEPSİ 800 TL TUTMUŞTU..
ŞİMDİ MAŞALLAH CANAVAR GİBİ OLDU... 106 EN SAKAT YERİDİR ARKA TORSİYON ONU YAPTIRDIN MI KAFAN RAHAT OLUR...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Banada torsiyon bilyalarından vemışlerdı aracım 206 kasıslerden geçerken arkadan gıcırtı gelıyor aşırı bişey olmadığı ıçın henuz aldırış etmıyorum bakalım ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Yardımlarınız için teşekkür ederim inş bilyayla kurtarırım :) komple torsiyondan iyidir kullanmıyorum şuan zaten iyice zarar vermeyim diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |