![]() |
|
kullanan var mı ?? acaba bu ürünü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2014 Saat 00:16 |
|
http:////www.n11.com/peugeot-usb-sd-aux-cevirici-aparat-P17701318?cid=800105_17701318 CD dolduruyorum teyp 2. 3. kullanımda cd ciziliyo şarkı takılıyo artık yeter yanii bu ürünü kullanan varmı iş görürmü fiyatı felan nasıl ??
|
||
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
||
![]() |
||
chakra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben kullanıyorum forumdanda birçok arkadaş kullanıyor tasiye ederim cd derdinden kurtarıyor insanı
fiyatı normal bence o civarlarda hep yüksek seste ufak bi cızırtı yapıyor ama fazla rahatrız etmiyor anca şarkı geçişlerinde duyuyorsun birde taktıktan sonra bi peugeot servise gidip 5li cd changer özelliğini aktif ettirmen lazım bi 10-20 tl de servis alır açmak için tanıdık ise almaz
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
iki yıl önce 95 liraya almıştım iki yılda ikiye katlamış, inceleme videosu koymuştum, linke gö atabilirsiniz.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084 |
||
![]() |
||
ikram61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
bende düsünüyorum arkadaslar peugeot 407'ye ses sistemide var aracımda cd den bıktım bu ama benm aracımda cd changer yok onu aktıf ettırmenın yararı nedır acaba ?
|
||
407 COBRA
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Cd changer aktif değilse cihaz çalışmaz zaten, teyp cihazı cd changer olarak algılıyor. Bazı cd çalarlı teyplerde cd changer aktif oluyor bazılarında sonradan aktif etmek gerekiyor, kaset çalarların hepsinde aktif değil.
|
||
![]() |
||
ikram61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
pekı kardesm ilk cd changerı aktıve etsek sonra cıhazı alsak daha ıyı degılmı bu arada nerde aktıve edıyolar acaba ?
|
||
407 COBRA
|
||
![]() |
||
|
pekı kardesım ılk once cd changerı aktıve etsem sonra taksam cıhazı amntıklı demı. bıde nerde actırcam bu changırı
|
||
407 COBRA
|
||
![]() |
||
|
Farketmez Hocam, aktif eden arkadaş işi biliyorsa sırası farketmez ama aktif edemezse tekrar gitmeniz gerekebilir, yetkili servisler ve pp2000 yazılımı olan bütün özel servislerde aktif ettirebilirsiniz.
|
||
![]() |
||
|
|
||
407 COBRA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |