![]() |
|
Park halindeki Aracıma Çarptılar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 19:22 |
Herkese Merhaba Arkadaşlar!
Hayatımda İlk Defa Araç Sahibi Oldum Ve Aracımın Başına Gelmeyen Kalmadı. En Son Olarak Ben İş Yerindeyken Ve Araç Park Halindeyken Bir Tane Kamyon Gelip Arabamın Ön Tarafına Çarpıyor. Görenlerde Sadece 3-4 Çocuktan İbaret... Şimdi Benim Bu Durumda Yapmam Gereken İşlemler Ne? NOT: Çocuklar Plakayı Almışlar... Plaka Şuan Bende Ama Aracı Bulamadım.
|
|
TEHLİKESİZ YAŞAMAK İSTEYENLER İNTİHAR ETSİN.
|
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun İş Yerinizin Etrafında Kamera Felan Varsa Yada Plakyala Beraber Karakola Başvurun .
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmiş olsun arkadaş karakola gitmelisin
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Teşekkürler...
Ama Ben Aracı İş Yerine Götürmedim. Oturduğum Evin Önünde Park Halindeydi, Ben İş Yerindeyken Bir Kamyon Gelip Vuruyor.
|
|
TEHLİKESİZ YAŞAMAK İSTEYENLER İNTİHAR ETSİN.
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Olsun farketmez karakola gidin plaka kime ait bulurlar
|
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Siz Karakola Gidin Plakayı Araştırın Araç Kimin Üzerine Kayıtlı İse Bulurlar Konuşursunuz.
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Abi plakayi gonder kime ait oldugunu bulim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun plaka olsa bile işiniz zor anlayışlı bırıne denk gelmelıydınız ozaman daha farklı olurdu .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
geçmiş olsun bir trafik ile görüşün bakalım
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BU TARZ KİŞİLERE SAKIN YUMUŞAK DAVRANMAYIN ADAM GİBİ ADAM OLSAYDI ZATEN ÇARPTIYSA BİR KAĞIDA NOT YAZIP TELEFON NUMARASINI BIRAKIRDI BU DÜPEDÜZ KAÇMIŞ ORADAN ...
KARAKOLA GİDİP ŞİKAYETÇİ OLUN PLAKASI BELLİYMİŞ ZATEN SAKIN ZAMAN GEÇİRME HAKLILIĞINI KAYBEDERSİN ... YUMUŞAK DAVRANMA SİTEMİZİ ARAŞTIR 2 ARKADAŞIMIZIN BAŞINA AYNI OLAY GELDİ VE ADAMLAR YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR MODUNDA ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞTILAR.. YÜZ GÖZ OLMA KESİN VE NET CEVAPLAR VER KARARLI OL.. |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Kardesim senin elinde yine plaka var. Benim evimin onunde kapiya vutup kacti o. Cocugunun biti konu komsu kime sorsam bulamadim 1000 liralik hadar vermis kacmis kansiz. Plaka varmis daha ne istiyosun hemen basvur onun arabada iz vardir illa ki o serefsiz yaptirmadan bulmaya calis yoksa ispatlayamazsin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
ben evde otururken kyron jeep vardı bizim pederde kütt diye bi ses duydum cama koştum geri geri gelen bi accent bizim araca sol arkadan cakmıs bide baktım gazladı kaçıyor arkasından bagırdım durmadı plakayı aldım hemen araca koştum peşinden yapıştırdım aradım taradım bulamadım ana caddelerde yok sokak aralarına girdim bi baktım park halinde hemen yanastım yanına haydarımı maydarımı aldım sahibi balkona cıktı dedim ulan sen adammısın vurup kaçıyorsun filan adam dumura ugradı resmen indi aşşagı nereye vurmuşum filan dedim bu arac senin degilmi evet benim bak bakim dedim senin arka far tamponuna bide benim arka çamurluga meğersem ehliyeti olmayan ufak cocugu arabayı yıkarken bi tturlamak istemiş bizim arabaya vurmus neyse sora adam özür filan diledi araçları vurulmuş haline getirip tutanak tutup resimleyip gönderdim umarım biran önce bulursunuz
|
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |