![]() |
|
hararet sorunu hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simson307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simson307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 17:57 |
sa arkadaşlar 1.4 hdi aracımın fanı hararet 98 e geldiğinde açıyor. bnm bildiğim kadarıyla fan müşürü 2 kademeli açması lazım ilki 90 da ikincisi 98de diye biliyorum. acaba sorun nerden kaynaklanıyo olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba benim aracımdada aynı kademede fan açıyor.
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal gibi fan müşurune baktırın genelde peugeotlarin bu parcalari bozuluyor
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aracın ön tampondaki ızgarayı söktürün tırnakları var cıkıyo,orda fan rezistansı var onda sıkıntı olduğu için böyle yapıyor,ilk kademe açmıyor sonra sesli bir fan sesi geliyor 100 derecede. iyi bir elektrikçi tamir edebilir sıfırıda pek pahalı bişey değil kolay gelsin :) bu arada 206dan bahsediyorum diğer araçlar için fan rezistansı nerdedir bilmiyorum.
Düzenleyen Turgay_66 - 11 Temmuz 2014 Saat 01:08 |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |