![]() |
|
2. viteste garip ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 17:34 |
|
Cok dusuk hizda 2. Vitesle gittinmi gkirrrrrrrrrrr diye bi ses geliyor :) tamam normaldede dusuk hizla buyuk vitese attinmi bi ses geldigine sahit oldum baska arabalarda ama bunda asiri cikio o ses nasil hallederiz bunu arkadaslar ? Peugeot 206 1.4
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam sesi tam anlamadım düşük hızda yüksek vitese atılırsa uğultu tarzında bi ses oluyor ama sizin bahsettiğiniz ses o değil ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam sesi tam anlamadım düşük hızda yüksek vitese atılırsa uğultu tarzında bi ses oluyor ama sizin bahsettiğiniz ses o değil galiba ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ugultu degil matkap sesine benzer bi ses oluyor hizlaninca geciyor. Yani normal olmadigi belli
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
O benim aractada oluyor gosterdim eksozcuya katalizor yada borularda hic bise bulamdi,mekanikten anlatan ustama goturdum motorum dusuk devirlerde oyle yapmasi normal dedi.arac bayilacak gibi oluyor dimi girrrr diye sanki eksoz borusu biyere carpioda titretio gibi korkulacak bise yok dostum.
|
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
|
Dostum önceki aracımdada düşük devir üst vitesteyken ses oluyodu ama bukadar abartı degildi. Hatta oyleki o an aracımda bi yabancı varsa muhakkak soruyo bu ses ne böle falan diye bnmde moralim bozuluyor haliyle :)
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Valla ozellikle rampa cikarken durduysan eyvahlar olsun:)hörrrr die bögüruyor resmen:)yalnizca benim aracimdami var diye merak ediyordum ama baskalarida ayni konusan muzdariplermis;)ariza yok ama sinir bozucu.bi ara test ettim rampada kalkis yaparken camdan kafayi cikardim dinledim iyicene ses eksozdan geliyor bariz bir sekilde.yattim altina eksozu tutan lastik var 2 tane bitanesi sallantidan cikmis demirinden heralde dedim ondandir.yok hala bogurmeye devam;) |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |