![]() |
|
307 jant seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 00:41 |
arkadaşlar aracıma jant alacam aklımda 3 tane jant var hangisi daha iyi olur fikirlerinizi bekliyorum
3. ilandakinin rengini beyaz değil krom olarak düşünüyorum |
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 numara diycem ama Rc jantın çakması gibi bişey o da. Onu alacağıma gider o fiyata rc jant alırım hem orjinal bir görüntü elde eder hemde daha çok yakıştırırdım arabaya
|
|
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Tolga'ya katılıyorum orjinal bi 5 kol daha güzel gider.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
206 RC olabilir; 207 RC Olabilir;308 GT Olabilir; O.Z. Superturismo olabilir; yanlış anlamayın beni ama bunlar çok pasif kalıyor nfs u2'den çıkmış gibi :) Düzenleyen reality59 - 10 Temmuz 2014 Saat 03:33 |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Aynen OEM jant takın bence
|
|
![]() |
|
djmaviyansima ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı djmaviyansima
Çemberli jantları oldum olası sevmem jantlar mini minnacık görünüyor arkadaşların söylediği gibi 5 kol jant daha iyi olur. Ben Eta Beta Tettsut kullanıyorum mükemmel bir jant. Karpuzları denemek lazım ofsetli olduğu için güzel görünebilir.. Hatta Vossen in 5 kolları var karpuz şeklinde onlarda çok güzel,siyah krom polish
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.jantlar en güzeli bence sade ve güzel :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
2 ve 3 iyi ama aynıları Gaziantep te var mı ??
sattıkları şehirlerde ücretsiz montajları da varmış..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |