![]() |
|
206 cc arka koltuk bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bugi74 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2014 Saat 19:23 |
|
Merhaba arkadaşlar 206 cc alamayı düşünüyorum tek sorum olucak aracın arka kısmına söylendiği gibi 2 kişi oturtulmayacak şekildemi kullanıcıları sadece cevaplarsa sevinirim
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bizde alacaktık cc ama arka koltukların diz mesafesi çok kısa ve dar duruyor oturdum deneme için çok küçük normal 1 aracın arka koltuk diz mesafesinin yarısı...
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
bugi74 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
anladım herkes bu durumdan şikayetçi ön koltukları değişip daha küçük koltuk seçimi ile halolurmu acaba ?
Düzenleyen bugi74 - 10 Temmuz 2014 Saat 19:15 |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
hiç bir fikrim yok bu dediğinle ilgili ama sürücü boyuna göre değişecek bişey koltukları değişsen bile sürücü diz mesafesi etken değişmez. arkaya kendine uygun ittirip hiç boşluk bırakmaya bilirde :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Sağ koltuğu en öne çekersen ancak arkasına biri oturabiliyor. Sürücü arkasına oturamaz.
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30645&title=tuner-32-hasan-kardesimize-tesekkurler
ben buradaki fotolara gir bak derim :)
Düzenleyen 206FR - 12 Temmuz 2014 Saat 00:24 |
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
|
valla 1.78 boyum var ailedeki en uzun kişi benim arkaya 165 boyunda 2 kişi koyucam tek derdım o oda zaten ayda 1 veya 2 defa bınecekler bu fotodaki sizmisinz çok sıkıştınız mı peki ?
Düzenleyen bugi74 - 12 Temmuz 2014 Saat 20:49 |
||
![]() |
||
|
valla 1.78 boyum var ailedeki en uzun kişi benim arkaya 165 boyunda 2 kişi koyucam tek derdım o oda zaten ayda 1 veya 2 defa bınecekler bu fotodaki sizmisinz çok sıkıştınız mı peki ?
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
Evet arka koltukta oturan ben ve esim benim boyum 1.78 esimin boyuda 1.60 biz bu sekilde 30-45 dakika yolculuk ettik yalniz yan oturuyorsun tek sikinttisi o ama sigdik dugunude tamamladik sukur :D
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
|
anladım teşekkür ediyorum bilgi için :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |