![]() |
|
2006 model 307sw 1.6 hdi almak üzereyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2014 Saat 12:25 |
2005 307sw lpgli aracımı sattım. niyetim 1.6 dizelini almak
dizel 1.6 bulduğum araç 90bin km. yarın sabah araca bakmaya gideceğim. yetkili servise biraz uzak mesafede, tam expertiz yaptıramazsam, bu araçla ilgili olarak özellikle dikkat etmem gereken neler var? 1.) turbo 2.) enjektörler 3.) yakıt pompası 4.) volan debriyaj 6.) cam tavan ve perdesi 7.) klima 8 yürüyen ve ön arka alt takım 9.) airbagler sizin aklınıza gelen neler var? nesine nasıl baktıralım? Düzenleyen albayman - 09 Temmuz 2014 Saat 12:25 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw arkadaşlar nedir bu dizel hastalıgı mazot olmuş 4,5 bir turbo hatası verince al basına bir ton masraf uygun istiyorsan lpgli araç al kullan dizel mizel bence hiç riske girmeyin derim. veki ülkemizdeki mazotun kirligigi bakımda clean karbon yaptırman gerek vs vs. bence hiç mantıklı değil yinede karar senin.
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mazot isterde olsun 6 lira gene benzinli arabadan az yakacak =)
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
bakım maliyetleri turbo sorunu benzine tup takılınca ondan asagı iniyor. haa birde mazatun o çekilmez seside cabası.
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Walla hayatımda ilk defa lpg li bir aracı dizel araca savunan birini görüyorum çünkü bahsettiğiniz gibi kulaktan dolma bilgiler yok bakımı uçuk rakamlar yok turbosu bozuluyor vs vs böyle muhabbetler yok yani her aracin arza yapma ihtimali kadar bununda var ama lpg li merdiven altı sistemler den daha düşük arza ihtimali =) ayarimi bozuldu beyni mi bozuldu gaz a mi geçmiyor vs vs vs he bi de aracın Hızlanmsdaki bariz düşüş özellikle yokuslarda bir turbo dizel araçla yan yana çıktınız mi ? Otopark lara girememe her muayene de bi de tüp muayenesi sesli çalışıyor demişsin evet sesli çalışıyor.. ama gaz kokmuyor aracın içinde baş ağrısı yapmıyor =) bagajda İpragaz tüpü gibi sabit durmuyor ya da stepmesi kuş serisi bagajda bağımsız durmuyor lpg sistemi taktiracahiniz zaman 1000 lira die gidiyorsunuz çoğu zaman 1500 den aşağı gelmiyorsunuz geri vs vs yani kisacasi alabilcek durumu olan insan kesinlikle lpg fln uğraşmaz dizel alır die düşünüyorum =)
burda insanları yanlış yonlendirmeyelim lütfen.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
ozman veriler ile konuşalım ben savunma yaparken kulakdan dolma değil tecrubelerim ile yazıyorum. sen belki mazot aşkı var içinde bilemiyorum ama bence elimizin altında net var girip araçtıra bilirsin. tmm lpg kötu yanlarında bahsettin burda asıl tema uygun fiyat değil mi ozman hiç lpg bulaşma benzin kullan ama dersenki mazatun butun - lerini düşük yakıt masrafı için kullanıyorum dersen ozaman sende ikilem yaşıyorsun bende ozaman basit şekilde diyorum temiz sessiz sorunsuz az maliyet "yakıt haric" benzin kullan değil mi.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
arkadaşlar neden birbirinize atar yapıyorsunuz ki ???
isteyen dizele biner isteyen lpg araca kalp kırmaya gerek yok .. arabayı alacak arkadaşın düşüncesi dizelden yanaysa ona hayırlısı olsun demek düşer...
![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
atarlanmak yok kardeşim sadece bilgi alışverişi yapıyoruz o kadar :)
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Sana katılıyorum abi, örnek olarak kulaktan dolma değil tecrübe ile sabit, 2011 Fiesta 4 enjektör 4 bin TL.Bu paraya benzinli en kral arabaya motor yaparsın :)
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Gerekenleri yazmışsın Toprağım,hayırlısı olsun.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben de dizelciydim ama lpgli araç kullanıyorum. Çünkü dizeli parası olanlar kullanıyor.
|
|
![]() |
|
Allah herkese kazasiz belasiz sürmeyi nasip etsin =)
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
arkadaşlar herkese teşekkürler, aracı aldım. sw 1.6 hdi 110 comfort. 90bin km.
park yağmur far sensörü yok. klima analog. 2006 makyajlı kasa. bahsettiğim her donanımına baktım, baktırdım, ekspertiz dosta gidecek araba dedi. ama bi yağ terlemesi var tam motor üst kapağının önündeki hortumda. orada bi subab varmış, o terleyen yağı mı atıyormuş ne, motoru tam tanımıyorum. öğrenince buraya yazarım. sorularınız varsa yanıtlayabilirim. ekleme: depoyu tam doldurmadım. 400 km yol yaptım, 800km kalan menzil var şuan. tam doldursaydım biraz daha olurdu muhtemelen. bu araç tam dolu depoyla 1200km den fazla gidebilir sanki. mi? düzeltme: motor dv6ated4 kodlu motor, serviceboxda 92 beygir görünüyor. 110bg değil galiba... Düzenleyen albayman - 10 Temmuz 2014 Saat 18:57 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Yeni aracınız hayırlı olsun, böyle olmuyor şimdi fotoğraflı görelim şu güzeli :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |