![]() |
|
detaylı temizlik fikirlerinizi almak istiyorum ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 Saat 15:26 |
|
merhabalar ...
307 ime iç detaylı temizlik düşünüyorum yer ve kurum önerilerinizi bekliyorum fiyatta bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim detaylı temizlik yaptıran arkadaşlarım var 250 tl sadece içi 350 tl iç ve dış ama benim tavsiyem eğer zamanın varsa domestosun renkliler için olan şişesi var fiyatı 7 tl ben halı yıkama makinesine döküp koltukları ve yer döşemesini yaptım kapılarıda elimle yaptım ve gerçekten sonuç mükemmel hem zaman geçiyor hemde paran cebinde kalıyor sadece tavsimdir karar tabiki senin saygılar
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sonax, wurth ve meguiars in reklami olan degilde uygulama merkezleri var. Bolge temsilciliklerini arayip sehrinizdeki veya bolgenizdeki uygulama merkezlerini bulabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
gerçekten iyi fikir krem renk koltuk olduğu için yapmam gerekiyor bu kapı kollarındaki kumaş nasıl olacakbu konuda loc diye marka varmış ev hanımlarının kullandığı onuda çok övüyorlar..
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Krem renk sikinti yalniz uyarmak isterim.
Aspirin denediniz mi ? Siyah ve gride bilhassa pejonun kumasinda cok.iyi.is cikartiyor. Kuzenin 207de kapi dosemeleri beywzlasmis bir temizledik siyah oldugunu ogrendik :) |
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Ramazan gecsin bende temizlicem aspirin domestos kosla ne varsa karistircam :)
Kimse senin arabani senden daha iyi temizlemez ![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
bizim bakkalda bi aspirin gibi bişey var çok etkili ve çok iyi söküyor foto eklerim isterseniz ben onu kullanıyorum :D
|
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
3 gun once yaptigim karisimla ( aspirin, guzel koksun diye yumos ve camasir deterjani ariel ) tavan ve koltuklari sildim sonuc mukemmel aksama fotolarini atarim
|
||
![]() |
||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
|
Dikkat etmeniz gerek yanlış bir uygulama yada kimyasal o kısmın rengini açabilir. tavsiyem ya güzelce gerçek temizlik ürünleriyle yapmanız meguiars auto glym tarzı ürünler ile yada bir yer bulun oraya emanet edin. tamam taban halısı kolay ama diğer trim yerleri dar yerler vs. ve konsol temizliği gibi yerler emek ve tecrübe ister diye düşünüyorum zor iş.
|
||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Araç fazla kırlı değilse zaman ve el yatkınlığı varsa ve uygun malzemeler kullanılırsa o kadar da zor bir iş değil aslında.Eğer gerçekten professıonal bir iş istiyorsanız detaylı temızlık ıçın bir firmaya başvurabılırsınız isim yapmış bir çok firma var bu konularda.Yanlız benım görüşümde kışısel olarak yapmanız işi öğrenip 3-4 ayda bir kendin yapmak var birde onca mıktar ödeyıp 1 ay sonra pislenmesi var şayet rakkamlar yuzunden bu detaylı temızlıkler genelde satış ıçın yapılıyor yada araç kışısel mudahale edılemeyecek çok vasat duruma gelırse.Son olarak bazı yorumlar görüyorum yanlız bu arkadaş su temizliğinden bahsetmıyor detaylı temızlıkten bahsedıyor o açıdan yorum yapmanız daha yararlı olucaktır.
Düzenleyen samet206 - 10 Temmuz 2014 Saat 01:12 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Buna sonuna kadar katılıyorum... Dışını gerekirse yıkatırım ama içi asla... paspası alır eline sadece dış derim... :) loc la çok temizlik yaptım ama. aspirin kullanmadım evde var eşim kullanıyor... bir daha ki temizlikte artık... :)
|
||
![]() |
||
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Valaha hocam en saglıklısı benzinliklere gidin 2TLye köpüklü bir yıkama sonra cekin boş bir yere alın elinize jant parlatıcı vs vs Alın elinize bezinizi allah ne verdiyse girişin en zevkli olay budur :) :)
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Aynen katiliyorum sirf su ve elektirik supurgesini versinler bana yine para da veririm ama kendim temizlerim.2 yildir bir defa vermedim yikamaciya her hafta sonu evin onunde temizlerim. |
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
2 3 gun once arkadas temizledi fiestasini tavanini falan heryerini silmis benim hosuma gitti aspirin le temizlemis koyadaki suya bi baktim simsiyah dedi tavandan cikti bezi nemlendirip silmis temiz suyla durulamamis herhalde bugun elimi surdum tavana sanki biraz detarjan kalmis gibiydi Sonuc olarak benim hosuma gitti ben aspirinle kalorifer peteklerini sokup suyun icinde bekletmistim bikac saat cilli gibi olmustu ogun bugun gozume girdi :) |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |