![]() |
|
2006 307 sw bakım bildirimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 Saat 11:47 |
|
arkadaşlar benim aracımda bakım anahtar ısıgı yandı ama söyle bir sorun var kontagı her kapatım acışımda 100km düşüyor nedendir acaba normalde 100km 10 10,1 benzin yakarken şimdi bilgi ekranında 12,3 yazıyor düşmüyor bir bilgisi olanvarmı acaba iyi formlar.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
100'er 100'er düşmesi normal, ama her kontağı açıp kapattığınızda 100 düşmesi anormal, örneğin sıfırlayın, 5 km sonra 100 km düşer, 95 km sonra bi 100 daha düşer, ama her kontağı açıp kapattğınız da 100 düşmez. Bakım sayacını sıfırlayıp dneyin bakalım.
Bakım sayacı sıfırlama: Günlük km sayacı sıfırlama tuşuna basarak kontağı marş konumuna kadar çevirin (Marş yapmayın) 10'dan geriye doğru 0'a kadar sayacaktır, tuşu bırakabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anladıgım kadarı ile bu başdan düşüyor 100km sonra 100km yapınca tekrar düşüyor değil mi bugun bakım yaptırdım sıfırladım aracı bakalım olacakmı birde bunlar 20binde bir bakım herhalde sıfırlandı 20bin gösteriyor şu anda.
Düzenleyen emrepunar - 09 Temmuz 2014 Saat 10:50 |
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benimki de 15bine sıfırlıyor. bunu kendimiz belli bir km ye ayarlayamıyormuyuz? Misal ben yağ değişiminde bunu sıfırlamayı unutmuşum şimdi kalan km ye ayarlayabilirmiyim?
Düzenleyen SpEEdy - 10 Temmuz 2014 Saat 01:28 |
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen Hocam dediğiniz gibi baştan düşüyor, 100 km sonra bir 100 daha düşüyor.
Kalan km'ye ayarlayamazsınız Hocam, ancak kaç km sıfırlayacağını ayarlayabilirsiniz, onuda pp2000 programına bağlanarak, örneğin benim 20.000'ne sıfırlanıyordu, Ali saolsun pc'ye bağlayıp 10.000'e düşürdü, şimdi her sıfırlamada 10.000'den geri sayıyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |