|
Orjinal Opel Teyibi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 Saat 09:16 |
Arkadaşlar sizlerden bi ricaam olucak ben bakıyorum ama sizlerdende göz atmanızı istiyeceğim.
kuzenime 2001 olması lazım Opel Vectra aldık uzay kasa diye geçiyo sanırım. Orjinal kendi teyipleri: Siemens GDO CDR 500 ' die bi marka bu aracın kendi orjinal teyibi bu. sizlerden ricam bu teyipden arıyorum. fiyatlar bayaa bi uçuk. 250-380 arası fiyat çıkıyor, nette. bu teyibe benzer orjinal teyiplerden elinde olan, satan arkadaşı olan, gözüne bi yerde çarpan olursa veya teyibin kendiside olur buraya linkini ve fiyatını yazarsa sevinirim. dediğim gibi bu teyip ile görselliği aynı olan yada çok benzeri olan mp3 teyiplerde olur. araç bayaa bi orjinal çok temiz bi araç niyetimiz orjinalliğini bozmamak teşekkürler ilgi ve alakanız için. Herkese Hayırlı Günler.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel!!!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |