![]() |
|
Araç Yazılımı ve Aktif Olmayan özellikler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 18:46 |
Herkeze selamlar hayırlı ramazanlar,
2002 model 307XT ile aranıza katıldım.Aracımı yeni yeni tanıyorum, forumunda bunda baya faydası oluyor. Aracımın aküsü ben almadan önce yeni değişmiş. Sanırım bundan dolayıdır ki far sensörü-yağmur sensörü-uzaktan kumanda-cd çalar gibi özellikler şu an çalışmıyor. Ustaya götürmeden önce sorayım dedim, bu işi yetkili servisten başkasına emanet etmek mantıklımı ? Kocaeli de tavsiye edeceğiniz usta var mı ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bahsettiklerinizin akü değişimiyle ilgili olacağını sanmıyorum, eski ve yeni aracımda defalarca akü bağlantısını kestim hiç birinde çalışmamazlık yapmadı.
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Eywah ! daha büyük bir sıkıntı yoktur inşallah ..
|
|
![]() |
|
Peki nasıl aktif ederim bu fonksiyonları
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Ben de yeni değiştim.Öyle birşey olmadı.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yazılımla alakalı olmayabilir Hocam, far sensörünü devreye sokmak için kontak anahtarını birinci kadeyeme getirip, dın sesini duyana kadar sinyal kolunun ucunda ki düğmeye basıyorsunuz, silecekler içinse kolu bir kademe yukarı kaldırıyorsunuz bir kere çalışır daha sonra yağmur varsa çalışır yoksa çalışmaz, kullanma klavuzunda şöyle bir bilgi var, sistem çalışmasın da bir sorun varsa silecekler fasılalı olarak çalışmaya devam eder, bence donanımsal bi sorun var, sizin başka yapabilecek bişeyiniz yok.
|
|
![]() |
|
ilginize teşekkürler.
far sensörü dediğiniz gibi aktif oldu, şu an açılışır görünüyor. silecekler malesef olmadı. silecekleri auto konumuna getirdim. bir kez çaılıştı ancak malesef durmadı. fasılalı çalışmaya devam etti. silecekler değilde kumandayı yapabilsem güzel olacak. manuel açıp kapıyorum kapıları. forumdan bir arkadaş paylaşmış, onun tarifini uyguladım ama olmadı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |