![]() |
|
yakiti iciyorr |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 16:56 |
Aracim 206 1.4 x design benzinli arkadaslar yakiti cok tuketiyor. Sehir ici 4 litre benzini ortalama 40 kilometrede tuketiyor. Ben bukdar cok tuketime aliskin degilim. Bu normalmi yoksa degistirmem baktirmam gereken seyler nelerdir acaba.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 km'de 10 lt yapıyor, İstanbul şehir içi için normal.
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Senin aracın çok az yakıyor =) bnce dua etmelisin
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
karşılaştırılamaz ama ben öyle araca sahip olsam arabaya nadir binerdim :) ankara şehir içi trafiğinde (sabah iş başlama saati - akşam 5-6 iş çıkış saati ) ortalamam 4.5 L / 100 km
1.6 hdi tabi başta da yazdım karşılaştırılmaz diye ama öyle işte km de sizinki gibi pahalı atsa benim arabam direk satarım :)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kendi ortalamamı koyayımda sizin moraliniz biraz yerine gelsin, istanbul içinde minimum 11.2'ye düşüyor, 1.6 110 HP tam otomatik.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Dizelin gözünü seveyim
![]() |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne günah işledin hocam bu neyin bedeli ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
ma1628 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2014 Konum: onela Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
bnm aracım ( 2004 206-sw 1.4 benzinli) 50 tl ye yaklaşık 110 km yapıyor normalmi arkadaşlar????birde en son ist.da tam köprüde arıza ışıgı yandı götürdüm akrabanın oraya sensör dedi bağladıgı cihaz,değiştiler,birde motorun üst kapağını söküp 3-4 saat soğuyunca ince ince saçlarla bişey ayarı yaptı(unuttum)....aracım ondan beridir çekişi aşırı düştü....
|
|
bAd_boYs
|
|
![]() |
|
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Subap ayari olabilirmi |
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
50 TL - 110 Km bence normal. Benimkide (otomatik) o kadar yakıyor. Hatta 120 Km'yi görüyorum. Eğer aracınız manuel ise bu rakam biraz yüksek gibi duruyor.
Tabii sürüş alışkanlıklarıda benzin tüketiminde etkili. Birde benzin aldığınız yerden emin olmalısınız. 10 Lt benzin aldığınızı zannedersiniz ama içeriye gide 9-9,5 Lt. ise bunu ibreden fark edemezsini. Bu durumu ancak böyle Km'den sıkıntı yaşadığınızda gündeme getirir ve motora dem vururuz... Bahsettiğiniz ayar subap ayarıdır...
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
serkan sen ne ettin kardeşim benim araç da 10,1 görüyorum bir iki gün 12,5 olmuştu şu anda yine 10.1 :)
|
|
![]() |
|
Yukarda ki ortalama sürekli dur kalktan sonra ama yazdığım gibi ne yaparsam yapayım 11.2'nin altını görmüyorum.
|
|
![]() |
|
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
arkadaslar benim arac 1,6 triptonik.ortalama yakit 13.41 yaziyo...benim arac cok yakiyor gercekten
|
|
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan olma!!!!
|
|
![]() |
|
Benimde aynı değerlede ama benim yolum çok kısa mesafe ve çok dur kalklı, Sivasa göre çok gibi, gerçi en son 12 sene önce gitmiştim şimdi trafiği nasıl bilmiyorum. |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
OZAMAN BEN SİZE BENİM YAKIT TÜKETİMİNİ HİÇ SÖYLEMEYİM OTURUR AĞLARSINIZ...
İZMİRLİ ARKADAŞLAR BİLİRLER 4.SAN SİTESİNİN GİRİŞİNDE SHELL VAR ORADAN 50 TL BENZİN ALDIM OTOBANDAN FORUMA GELDİM Kİ 10 KM BİLE DEĞİL PAT BENZİN IŞIĞI YANIYOR.. BUDA KM 1 TL VE ÜZERİ YAKIT TÜKETİMİNE DENK GELİYOR.. SİZ BENCE HALİNİZE ŞÜKREDİN BEN BU HALİYLE 3 SENEDİR KULLANIYORUM ASLANIMI ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Bence problem sizin arabada değil. Benzincide !
Kesinlikle eksik veriyor. Bu kadar ütopik bir tüketim farklılığı olamaz olsada farklı istasyonlar arasında bu kadar fark olmaması lazım. Eğer bu kadar fark çıkıyorsa istasyonu sorgulamak lazım. Bir gün gittiğinizde 10 lt bir pet şişe ile gidin pet şişeye dolum yaptırın bakalım sayaçda kaç gösterecek... Sağlıcakla Kalın...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BANA MI YAZDIN ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Vallahi ben yatip kalkip dua edeyim o zaman. 1.6 xt 307 kisin yol bilgisayarinda 7.3 gozukuyordu simdi 7.5 bazen 7.6 oluyor. Kendi hesaplarima gore 39 litre lpg ile ilkbaharda 485 km gidiyordum simdi ise ayni yollar ve devamli klima acik 430 yada 440 km gidiyor. Alsana kurban diyesim yok cunku fenerbahceliyim :) 307 imi seviyorum diyorum o yuzden
|
|
![]() |
|
Outlaw Merhaba;
Evet sizin için yazdım. Benzin aldığınız yerde sıkıntı var bence...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |