![]() |
|
Yağmur ve Far Sensörü 206 Quciksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 14:46 |
Öncelikle herkese selamlar...Tekerinize taş takılmasın diyor ve konuyu açıyorum. sorunsuz çalışan far ve yağmur sensörüm artık otomatik çalışmamaktadır. Tüm herşeyi kollardan usulüne göre aktif olarak yaptım ama farlar gündüz bile yanmaya başladı... Yağmur sensörü de aktif hiç olmamaktadır. Auto konuma getiriyorum ama eski usul 5 sn aralıkalrla çalışıyor temiz havada bile. Sorun jel diyenler vs var ben bu jeli nerden temin ederim. yada başka bi problem olabilir mi? Sigorta vs gibi...
|
|
![]() |
|
1616 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OTOMATİĞE ALDIĞINIZDA LAMBASI YANIYORSA 1 TANE SARI LAMBA ÇALIŞIYOR DUR.
|
|
BURSASPOR
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu yazdıklarınızın aynıları benim 307 dede başıma geldi ve halada öyle. Bana trabzondaki ustanın dediği sinyal kolu ve silecek kolundaki bir kısadevre temas veya problem. Jelde sorun olmuyor kolda sorun oluyormuş
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu tip sorunların geneli com2000 ( sinyal kolu ) arabalar eskidikçe bu tarz sorunların çıkması normal
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |