![]() |
|
Enjektor temizleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 03:44 |
Bugun 120 tllik yakip aldim birazda arabanin icinde vardi toplan 30 lt falan oldu depoyu doldurmadan once würth marka dizel enjektor temizleyicisini bi guzel bosalttim depoya ustune mazotu cektim ustune 50 km yaptim cekisinde biraz iyilesme var gibi sanki ayrica surekli devirli kullandim 50 km boyunca normalde 3 binde vites atip 2 binde seyir ediyodum simdi motoru sikistirip 4 bagzen 4.500 e kadar sikistirip 3 bin 3 bin gittim hem bakalim depo bitince nasi bi tablo olucak .
Belki piskolojik bile olsa yinede motorun temizdigini hissetmek guzel ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonucu bekliyorum merakla farkbolacagini dusunuyorum ama aslinda bu tarz islemleri kullanici bilgisi olmadan yapmak lazim psikolojik olarakta cok etkileniyoruz.
Araciniz kac km de ? Enjektor sonrasi bir depoda carbonclean sivisi tavsiye ederim.100bin km alti araclarda her 60binde yapilmasi gereken bisi aslinda |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Dun 50 km yapmistim yuksek devirde az oncede bi 15 km yaptim arabayi kapali otoparka koydim bi dip gaz yapiyim dedim. Daha once yaptigimda az bisiy siyah duman atiyodu simdi baca gibi atiyo bikackere yaptim biraz bekletip rolantide kapattim
Bu duman artisi sanirsam kurumlardan die tahmin ediyorum. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
bende aldım würth marka cuma akşamı tatile çıkıyorum 200 tl benzine karıştıracağım... Biraz devirli kullanırım... 307 benzinli 1.6 aracım... Tatilde yazarım artık :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |