![]() |
|
Aydınlatma Direği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2014 Saat 14:44 |
Bugün sokağımıza aydınlatma direği dikmek için delik açtılar , ancak asıl sıkıntı şu ; direk benim garajın oraya isabet ediyor , yeri delen adama sordum bana söylenen yer burası benim yapacağım birşey yok dedi . acaba olayla ilgili şikayeti nereye yapabilirim .. Tedaş tan başka seçenek yok sanırım ?
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O adam kimden emir alıyorsa onun numarasını alsaydın keşke şunu 3 metre sağa sola çekelim deseydin. En hızlı çözüm buydu :)
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Onu konuştuk hocam numarasını almadım sordum yetkilin felan kim diye bugün burda yok yarın gelecek ozaman söylersin dedi . direk garajın tam ortasında değil yan tarafında ama geniş olduğu için biraz sıkıntı yaratabilir , 3 metre kadar sağa çekme şansının olduğunu sanmıyorum çünkü garaj boş arsada olduğu için gelecekte bir ev yapılması durumunda evin ortasında direk çok komik olur :) .. aslına bakarsan ben ne kadarda söylesem bi faydası olacağını sanmıyorum adam arsa içinde değil nasılsa hak ihlali yok birşey yapamayız diyecek gibi geliyor ama hayırlısı olsun ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Garaja giriş çıkışı engelliyor mu? Engellemiyorsa en azından ayndınlık yapar :)
|
|
![]() |
|
Abi giriş çıkışı engelliyor diyebilirim , sola kırmam gerekicek her zaman akşama foto çekip atarım . şöyle bi durum kırmak sıkıntı değil ama benim garajın yanında bir garaj daha var onlarında 2 arabası var arabanın birini kendi garajşarının önüne koyuyrlar o da solumda kalıyor çıkmam zor olacak yani bayağı zorlayacak ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
Çok fazla net değil ama bu şekilde işte :)
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3-5metre kenara kaydırsalar çok güzel olur
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Hocam bende aynı şeyi dedim ama adam , buraya ev yaparlarsa sıkıntı olur dedi
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
o değilde tek merak etttiğim şey bu durum başka ülkelerdede oluyormu :) ne kadar saçma sapan birşey bu , yok belirli bir mesafesi varmış felan garaj bu mesafeyi felan boşver ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Muhakkak ki oluyordur gelişme çağında olan tek ülke biz değiliz, kaldı ki gelişmiş ülkelerde bile problemler çıkabiliyor. Umarım istediğiniz bir noktada anlasirsiniz |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hemen git açtıkları çukuru kapat istediğin yere çukuru kendin aç sabah geldiklerinde senin açtığın çukuru kendi açtıkları çukur sanarlar oraya dikerler direği = )
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Ah be abi keşke olsa :) açtıkları çukur çok derin onu kapatıcamda sonra o çıkırı darbeliyle açıcamda zaten sokaktakiler şikayet eder polise gece gece napıyor bu diye :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
o kadar derin çukur açıp üzerini açık mı bırakıp gitmişler dava et adamları az daha küçük bi çocuk düşecekti son anda tuttum de = )
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Abi diregi dikmeden sabah ilk isin tedas yada hangi firma ise hemen bir dilekce ver ve dilekcenin kayit numarasini al. Dilekcende buraya dikilen diregin garaja giris ve cikisimi engelleyecegi, kaza yapma riskimin arttigini diye belirt. Resimde belli olmuyor ama kaldirimin cikis yerine yapmislar gibi geliyor. Eger diregin oldugu yerde kaldirim basliyorsa engelli vatandaslarin gecisini engelleyecek diye belirtebilirsin
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
yuh bee gıcıklıgına yapmış gibi bişey resmen bu iş
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Tamamen talihsiz bi olaymış inş o direği başka tarafa aldırırsın.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
@zrlmn kaldırım değil orası bizim evin giriş merdivenleri
![]() @burak aynen öyle @xdeisign sağol .. konuştum bugğnde hak ihlali yok birşey yapamayız dediler ... birazcık kavgada ettik ama .. Hayırlısı diyelim ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |