![]() |
|
206 Plus 3 bant ekran sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İsmailbcrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2014 Saat 11:41 |
Selam;
Dün aracıma 3 bant ekran montajı ve com2000 tuşu yaptım, önce herşey güzel çalışıyodu sonra usta bilgisayara bağladı ve ısı, arka hoparlör, ve cd changer (usb dönüştürücü) açtı sonra ekran parametrelerini kontrol etti ve yol bilgisayar ekranı gitti sonrada tekrar açamadık bunun sebebi nedir? yada yol bilgi ekranını açılması için ekstra bir müdahale gerekiyomu?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin sonradan taktiginiz ekran aracin beyninde tanimli degil ve pp2000le baglandiginizda referans gecersiz der. Akilli usta bunu tanitmaya calismis ama aksine herseyi kapatmis tekrar baglanip aktif etmeniz lazim. Bilmedikleri islere yapamayacaklari halde el atanlari anlamiyorum. En azindan bir seyi geri alabileceksen yap.
|
|
![]() |
|
İsmailbcrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten ekran bilgilerine girince aracın şase kodu yazmıyor müdahalede peugeot servis kod istiyor 4 haneli. Ama anlamadığım şey çalışan şey neden sonradan kapandı?? Neyse bugün yetkili servise gittim ne kadara açarsınız dedim yol bil ve hız sabitleyiciyi 70 tl dediler ikisine ama hız sabitleyici ye garanti vermiyoruz dedi? pahalı geldi yaptırmadım, bizde off olan sabitleyici on yapıp denediğimizde de hız sabitleyiciyi denedik çalışmamıştı. montaj esnasında bsi uyutmayı sorunsuz yapıp kolu takmıştım sebebi nedir? başka bir yol izlemem gereklimi? kol limitleme siz. Buarada aracım 2010 model en boş modeli ama ısı sensörü mevcut!!
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hiz sabitlemeyi bi gecsinler onu yapabilen servisi ben daha gormedim :)
Kolun bir onemi yok butun olay parametrelerde. Yaptik deseler bile gostergeleri duzeltemezler emin olun. Ekran icin 206dan girip tekrardan yol bilgisayarini acmaniz lazim 206+dan girerseniz olmaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
Ekran için yarın deneriz 206dan, peki hız sabitleme için nasıl bir çözüm var? yada izmirde bu işi yapan bilen varmıdır?
|
|
![]() |
|
Hız sabitleyicinin sırrı ben de ama kolay değil hangi yazılımla bağlanıyorsunuz ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
pp2000 cihazla giriyor usta
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |