![]() |
|
Jant Hakkındaki Görüşleriniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 13:14 |
|
Arkadaşlar Şu Jantlardan Almayı Düşünüyorum Benim Araca Sizce Nasıl ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-15-4x108-pejo-peugeot-ucretsiz-kargo-aydoganlar-jant-169133372/detay/ ![]() Düzenleyen Zagorka - 05 Temmuz 2014 Saat 15:19 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hem ebat ufak hem siyah çok kötü durur bence
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
ebat ufak malesef lastikleride geçende değiştrirdim bu yüzden ona yapıcak birşey yok , siyah olmasının sebebide dümdüz jantlar hoşuma gitmiyor biraz farklı olsun istiyorum dümdüz olunca jant hissi vermiyor bana :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Adaş bence çok çekici bi jant stili değil. Araştıralım bakalım denk gelirse fikrimi söylerim :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
One oyle jant kapagi gibi :)
|
||
![]() |
||
|
Şunlarada baktım ama bende bu tarz jantların jant kapağına benzediğini düşünüyorum :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-sahibinden-temiz-orjinal-jant-170019843/detay/
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
princealtair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
Sen linkteki janta bakmadın galiba resimdekini degil linktekini istiyo arkadaş
![]() |
||
![]() |
||
princealtair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
Bence gayet iyi görünür en azından benim jantlardan iyi ama almadan önce photoshopla nasıl görüneciğine baksan daha iyi olmazmı bi fikrin olurdu nasıl duracağı hakkında
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Aynen öyle yaptim usta linktekilerde guzel sayilir ama 15" yakismaz 307ye ![]() |
||
![]() |
||
|
Dediğim gibi jantın boyutunu büem imkansız lastikler yeni değişti , photoshopla yapmayı denedim ancak beceremedim yapabileck arkadaşlarımız varsa yardımcı olrularsa sevinrim
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Gümüş Gri araçta güzel durabılır hoşuma gitti sanki yinede 16 falan olsaydı daha şık olurdu boyut bencede küçük.Ancak koyu renk jant rısktır aracı boğma ıhtımalıde var metalık renktekı grı jantlar her turlu ortamda kurtarır.Alıcağınız jantıda mutlaka canlı olarak görün derim en azından araca tutup karşıdan bır bakın yanı mağzaya gıdın ben ınternet uzerınden gorupte hayatta takmam dedığım jantı taktım mağzada onca jantın ıçınde fotoğraftakı gıbı durmayabılıyor yada tam tersı olabılıyor bıanda yakışıyor araca :)
Düzenleyen samet206 - 06 Temmuz 2014 Saat 16:31 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Gri renkteki jantlar çok sade duruyor uzaktan bakınca jant kapağı gibi bu yüzden istemiyorum dümdüz bi jant :) İnternet üzerinden sipariş zaten vermeyeceğim , Bu Tarz Birşey Düşünüyorum Alırsam Bursadan Alacağım . Zaten internetten jant almak çok mantıksız olur :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |