![]() |
|
206 1,6 CC OTOMATİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyukzede ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: evlat.... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyukzede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 01:43 |
172000 KM DE LASTİKLER 10 ÜZERİNDEN 9 TAVAN ARIZASI VAR YAPTIRACAKTIM İŞTEN AYRILDIM ENGELLİYİM CEZA YEDİM ÖDEDİM 545,25 KRŞ 600 TL MASRAF ÇIKARDI SERVİS OLMADI BAŞARAMADIM SATMAM DAHA İYİ OLACAK 4 MİDBAS KARBON HAVA FİLTRESİ LPG Lİ BEN BENZİNLE BİNDİM EVLADIMA PETROPLCU BİLE ŞAŞIRDI LPG YE DURDUM İMKEANSIZLIKTAN LPG ALDIM 20 TL LİK ŞAŞIRDI LPG Mİ TAKTIRDIN DİYE ARACIM DOSTA GİDER 05419237473 NUMARAM SAKS MAVİSİ
|
|
PEUGEOT
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım araban kaç model
Kazası darbesi boyası ne durumda Kaç lira istiyorsun hiç bir bilgi yok Ama LPG alırken pompa görevlisinin şaşırdığını yazıyorsun.. Satılık ilan link koysaydın bari, o da yok!
Bu tip ilanlar ilk önce admin onaylı olması lazım aslında. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
duyukzede ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: evlat.... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duyukzede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2001 model plakası 41 E 4821 kaza kaydı yok temizlik boyası var hepsi bu kadar ara sor kardeşim facebook dan ekle gör aracı...
|
|
PEUGEOT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |