![]() |
|
triger değişimi öneri. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 21:49 |
merhaba arkadaşlar iyi günler aracımın 2006 model 206 hdi trigerini 120 bin km civarında yaklaşık 2 sene önce değiştim şimdi aracım 190 bin km de acaba değişme vakti geldi mi öneriniz ne olur.
Bir de sormak istediğim aracım aldım alalı baskı balata hiç değişmedim yaklaşık 90 bin km oldu kullanıyorum baskı balatayı gittiği yere kadar kullanmalıyım yoksa bir zaman dilimi var mıdır teşekkürler. |
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su an icin degistirmenize gerek yok 220 bin 250 bin araliginda degistirebilirsiniz, baski balatada eger kacirma varsa degistirin arabanin performansi cok farkeder
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskıyı değiştirin bence durumu nasıl bılmıyorum ama sızı rahatlatır farkı hissedersiniz mutlaka.Triger ıçınde 80 Bın 5 yıl denir her zaman değiştirip değiştirmiyeceğinize siz karar verın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |