|
307 Sigorta Şeması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:49 |
Bu 307 nin sağ park sigortası nerededir bilen var mı akşam akşam başıma iş açtım elimde biraz led vardı arka stopla uğraşırken sanırım sigortayı attırdım ön arka parklar komple gitti elinde şema olan varsa veya nerede olduğunu bilen varsa yazarsa çok sevinirim şuan arabada bekliyorum :))
Düzenleyen tolga.onal - 04 Temmuz 2014 Saat 11:49 |
|
|
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam kullanma klavuzundan bakmak lazım , elinde olan birisi varsa yardımcı olacaktır
|
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15903
Konuda varmış |
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Sanırım f10 ama ben bulamadım öyle bişey 10 yazan bi sigorta var ama oda sağlam görünüyor başka bişey mi oldu acaba
|
|
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mobil bağlandığınızı düşünürsek bu arkadaşın verdiği link (tıklayın).
Bu da işinize yarar mı bilmiyorum ama benim bulabildiğim şema(bana çok karışık geldi. Sağ taraf zoomlu hali. Sol tarafta mouse ile gösterdim sağ arkayı. |
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Abi bu gönderdiğin kaputtaki mi yoksa direksiyonun altında ki mi bide şemadan hiç bişey anlamadım en azından kaç amper olduğunu bilsem ona göre o amperleri söker bakarım tek tek :)
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Direksiyon altindaki bsi sigorta tablasindaki sogortalari kontrol edin hocam.
10 veya 14 diye hatirliyorum ben de Burdaki linke bakin yine de http://www.peugeotlogic.com/fuses/fuses307/307fuse1.htm |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaput altindaki ana dagitim blogu ve sigortalardir oradan atmasi zor ilk olarak direksiyon altina bakin .
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
F12 10 luk sigortaymış çok teşekkür ederim buldum ama elimde yedek 10 luk sigorta yokmuş 5 15 20 30 var bunlardan birini taksam sorun olur mu acaba
|
|
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15lik olsun ama kisa zamanda 10lukla degistirin
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim işaretlediğim yanlışmış ya sağ tarafta tail lamp var oymuş. Sorunun cevabını bilmiyorum.
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Tamam taktım 15 liği çalıştı şuan yarın 10 luk bulup değiştiririm çok teşekkür ederim yardımlarınız için
|
|
|
|
ahmed206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun :)
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Teşekkürler :) Aslında mahsur kalmalık bi durum değildi ama onu yapmadan arabayı bırakıp eve giremezdim
|
|
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
teknik destek isteyen her aradaşa yardımcı olurum ne zaman isterseniz 05358461001 numaradan arayıp bana ulaşabilirsiniz peugeot murat
|
|
65serdal58
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
|
eyvallah abicim.bisorun olursa ararim:) |
|
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan olma!!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |