![]() |
|
partnerimde klima sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Driverghost ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2014 Saat 18:18 |
Yokmu ? Peki yasamis olan var mi?
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
|
Driverghost ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar aaranizda klima sorunu yasayan varmi?
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Konu hakkinda bilgi ve deneyemi olan yada aynini yasiyan arkadaslar nerede ?
![]() |
|
Driverghost
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Onerin icin tesekkurler. Yalniz servise gitmeden once fikir alisverisinde bulunmak piyasa arastirmasi yapmak gerektigi gorusundeyim. Bu yuzden forumdaki arkadaslara danismak istedim tekrar tesekkurler.
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba;
Naçizane önerim, klima bir aracın en pahalı parçalarından biridir. Dolayısıyla, en iyisi yetkili servise götürmeni tavsiye ederim... Sanayide götüreceğin ustanın bu işte ki tecrübesi ve bilgisi ne kadardır bilemezsin ! Ama servisden eminsindir. Hem orada ki ustaların elinden aynı araçlar belkide defalarca aynı problemden ellerinden geçtiği için arıza hakkında tecrübeleri daha fazladır. Kolay Gelsin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Arac 2003 model 2.0 hdi 190c modeli
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın model yılını falan yazarsanız belki birileri fiyatını öğrenebilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Aracimin klimasi sogutmuyor. Gazina baktirdim sorunyok bilgisayara baglattim ( klima basinc sensoru arizasi) veriyor. Klimayi actigimda fan devreye girmiyor ama motor suyu icin devreye giriyor. Sizce sorun ne olabilir? Bana ne onerebilirsiniz. Eger sorun sensor arizasi ise ( sensor fiyatini bilen varmi?) yardimlarinizi en acilinden bekliyorum. Saygilar arkadaslar.
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |