![]() |
|
2012 de sattıgım araca trafik cezası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:41 |
Değerli Arkadaşlarım 2012 de peugeot partner marka aracımı sattım Noterde sorunsuz şekilde ama dün e devletden vergi borclarına girdiğimde sattıgım aracın plakasına 120 lira para cezası gelmiş faiziyle 250 küsür olmuş Anlamadığım Nokta cezası olan aracın noterde devredilebilme sansı varmı bu ceza hiç bir şekilde bana tebliğ edilmedi şansa e devletde gördüm vergi dairesine gittim trafik şubesine gidin dedi daha önce böyle bi durumla karşılaşan varmı neyapmam gerekir Aynı şekilde şirket aracıyla telefonla konuşma cezası yemiştim memur banim ehliyete kesmişti 77 lira para cezasını ceza makbuzunu Muhasebeye verdim yatırdılar makbuzu bile elimde ama e devlette buda çıkıyor anlamadım gitti ilerde çok büyük problem yaşatırmı bunlar .. şimdiden teşekkürler..
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2012 de benim de sattığım araca cam filminden ceza yazılmış daha geçen ay ödedim 350 küsür
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Ama cezası olan bi aracı noterde satış yapılması çok saçma ve bu sana yıllar sonra faiziyle geliyor hiç bir şekilde tebliğ edilmeden bu durumda cezayı ödemek öyle koyuyorki ..öylede böylede mecbur bırakıyolar valla magdurumda magdurum :) nbcm bilmiyrm
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim 2009 da alıp 2013 de sattığım arabının 2007 yılından cezası görünüyor, benden önce ki sahibi duyunca napacak bakalım.
|
|
![]() |
|
Valla haberi olmuyanın vay haline 100 liralık ceza oluyo 600 700 belkide daha fazla :( Ama bunun bi çıkar yolu olduğunu düşünüyorum ..
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ceza daha sonradan akıllarına geliyo anlaşılanki benimde başıma geldi araç satıldıgı için tc kimlik numaram ile yazmışlar cezayı
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu cezalara nereden bakıyorsunuz kıllandım şimdi, bana bir link atar mısınız?
|
|
![]() |
|
16v8554 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Geçen hafta aracımın muaynesı vardı. aracı alalı 3 ay oluyor. yediğim 1 ceza vardı. muayne randevu almak için cezayı ödemeye gittiğimde baska isme kayıtlı baska bi ceza olduğunu öğrendim 160 küsür ceza 260 filan olmuş. ben kendı cezamı ödedim muayneye randevuda alabildim sorun olmadı. Ben ne olur ne olmaz diye aracı aldığım kişiyle görüştüm. oda alırken varmış. Araştırmalarıma göre plakayı değiştirmeye kalkarsak karşımıza cıkma şansı varmış. Dönüp dolaşıp bizi bulmaz umarım deyip kendımı avutuyorum sımdılık. farkedilmezse gecikme ücreti ciddi boyutlara ulaşıcak gibi duruyor. bu konuyla ilgili bilgisi olanlar bizi aydınlatırlar umarım.
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben finasbank internet şubesinden bakıyorum, ceza tarihine kadar veriyor, plakayı at bakayım.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
özel olarak attım Serkan abi
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
E-Devlet
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
E devletten az önce baktım bir şey çıkmıyor orada.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Serkan abi demek temiz, çok sevindim
![]() |
|
![]() |
|
Rica ederim, aynen temiz.
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Buradan da sorgulayabilirsiniz.
Adres çubuğuna alttaki linki kopyalayıp yapıştırınız
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MBBS_SORGU_LOGIN_AC |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Burak, denedim çalışıyor
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |