![]() |
|
Peugeot un var Derdin var !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2014 Saat 11:18 |
Çok riskli kesin kalırsın. AMa kaldığında kaputu açarak marş motorunu biraz elinle salla marşa baz alır. Ben iki defa kaldım ve öyle yapmıştım.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) tsk ederim cwplarin icin banada mars kömürü gibi üni ögrencisiyim artik halim kalmadi ödemeye beklicem bakalim ne kadar götürücek beni ne zmn yolda kalicam hos yakin gibi gözüküyo
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Ditttttt cevap veriyorum :) Ayni sorun bende vardi zorlanarak mars yapiyodu sonra motor isindikca tik yapip kaliyodu bikackere tik tik yapinca ciw ciw calisiyodu zorlanarak hemen mars motoru komurlerini bide marsa otomatigini degistiriyosun ben dun degistim 200 sikismis arasina :)) |
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Benimde 2006 yeni kasa SW 307'm vardı. Cam tavanlı ne heveslerle almıştım. Bütün olumsuz yorumlara rağmen arabadan anladığımı ve iyi baktığım sürece sorun yaşamayacağımı düşünerek hemde.
Sonra ilk hafta uzun yolda Termostadım bozuldu. Fan rezistansım vs. Yaptırdım. Benzin püskürtme zamanı arızası yaşadım. Boğaz kelebeği temizlet, buji bobin vs. düzelmedi. En sonunda beyin arızası olduğu ortaya çıktı. O kadar masraf ettim. Bineyim bari dedim. Bir sabah bagaj açılmadı. O gün satılığa çıkardım. ( Bagajıda yaptım tabi) Expere gittik adamla anlaşacağız aaba çalışmıyor. MArş motoru arızası. 180 tl yede orada yaptırttım ve aracı piyasa fiyatının biraz altında sattım. (yılbaşında 22 000 Tl ) Şİmdi farklı bir markaya biniyorum ve ohh rahatım.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 1yıl kadar önce 2004 model 1.4 hdi 307 vardı ilk aracımda 168bindeydi memlekete giderken hararet yaptı yapa yapa gittik sinopa 100km kala araba stop etmeye başladı giderken beyinde arıza varmış yaptırdım orda 400-500 gibi bi masraf açtı hararet yapıyordu yine yokuşa gelince satarkende abs ışıgı yanık kalıyordu sönüyordu bazende sattım gitti bu işler şans işi belki ama birazda araba kaynaklı sanki şuan 2007 dizel era var memnunum araçtan
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
3 temmuzda acmisim konuyu gecen 11 günde basima gelenleri tek tek yazmak istiyorum...
3temmuz-----Akü bitti yolda kaldim degişti 170 tl 4temmuz-----radyatörde kacak var tamiri olmuo işcilik dahil 300tl 7temmuz-----V kayisi ceviren rulmanlarmi ne onlarin oturdugu yer kırıldı işcilik dahil 180 tl 10temmuz----klimanin kendi kendine üflemeyi kesmesi daha sorun bulunamadi 14 temmuz bugun----aküyü degiştireli 11 gün olmasina ragmen bugun marketin önünde kaldim arac tik dedi calismadi egimle birlikte vurdurup calistirdim servise gittim 1 saat bekledik tekrarlamadi akü full dedi ve sarj oluo dedi usta sonra eve geldim yine markette cok zor calisti sanki böle ikina ikina akü gibi duruyordu üstünede galiba fren balatalarim bitti frene basinca ses yapiyor eee bundan sonrasimi Allah kerim Sabir..!! |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bir daha denemeyi düşünmüyor musun?
![]() |
|
![]() |
|
Fotolar cikmadi :S
|
|
![]() |
|
Düzenleyen E.B - 05 Temmuz 2014 Saat 00:59 |
|
![]() |
|
ya görüntüsüne sunroofumu actigimda keyfime dicek yok daha 4 ay önce dünyanin parasini döktüm bakimlari icin aks lar sanziman yagi motor yagi rotlar akliniza ne geliosa degiştirdim daha yeni cebime para girerken simdi bunlar basladi neyseki ustam düzgün adam dedim üstümde yok param kalsin araba taksiye binerim yok dedi sen simdi kullanirsin yakarsin ben taktirim sen veririsin bana dedi ee uni ögrencisiyim :) neyse arkadaslar simdi hararetin fotosunu aticam bir bakarmisiniz normal degil demi ?
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin derdin dertmidir benimderdin yanında der herkez ama boşver beterin beteri vardır muhakkak bende 306 cabriolet vardı siyah yazın üstünü acıp gezemiyorsun kışında ısıtacam diye uğraşıyorsun sattımda kurtuldum ama onun keyfi başka birşeymiş şimdide 605 2000 turbo benzinlisini aldım maşşallah tık yok
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Dıştan tıkayan ürünler de var ben güneş enerjisi borusunu yapıştırdım dıştan damlama bile yapmıyor artık. Ayrıca araç 5-6 yaşından büyükse bu tür sorunlar normal bence.
Ben arkadaşa bir konuda katılıyorum, pugların alt takımları çok çabuk yıpranıyor ve ayar kaçırıyor, ülkemizin yol durumuna uygun tasarımları olmadığı için olabilir. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
öncelıkle geçmış olsun bence sızı ısyan ettıren bu durum talıhsızlıklerın ust uste gelmesıdır yoksa akü ve radyatör peugeota özel parçalar değil butun araçlarda var 3 senelık aküler genelde ömrü tamamlar yada ses sistemı varsa değişik elektrık harcayan ekıpmanlar bırde araç kapalıyken cam otomatıklerınle sılegeçlerle oynuyorsanız akünüzün ömrü dahada azalır.Tıkayıcılar işe yarıyor ama bir müddet atarsınız ılacı satarsınız arkanızdan kufur ederler ılacın ışe yaradığı nokta bu bıncem dersenız kesınlıkle tavsıye etmem.Ama şunuda ınkar edemem peugeot bazı araç modllerıne göre bıraz daha nazıktır keyfe keder sakın özenlı kullanım ve bakım ısteyen bır araç.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hiç kullanmadım, bence arabasız durabiliyorsan radyatörü değiştirene kadar hiç girme o işlere kardeşim. Belki başka sıkıntılara sebep olur da daha çok uğraştırır sonra diye söylüyorum.
|
|
![]() |
|
bilemedim tam olarak nasil dökebilciegimi tam olarak nasil yapildigini biliyomusun stop leake in ?
|
|
![]() |
|
Radyatör kapağı yoktur ama borulardan bir şekilde dökülebilir.
Kardeşim senin dertlerin bunlarsa eğer bunlar o yaştaki bütün arabalarda olabilecek şeyler. Mercedes de olsa balata akü bitebilir radyatörü de delinebilir.
|
|
![]() |
|
bu arada stop leake aldim radyatör icin sansima petrol de cikti Hic kullanan varmi nasil kullanicam ? adam radyatörün icine döküceksin 10 dk isindirip arabayi dedi fakat benim hatirladigim kadari ile bizim peugeot 307 lerde radyatör kapagi varmi ?
|
|
![]() |
|
yok ben arac hic sorun yapmicak demiyorum yalniz üst üste gelince ve ceptede parayi sifirlayinca insan sinirleniyor simdi bindim h.alanına gittim fren balatalari bitmis :) daha akünün parasini bile ödemedim yarin ödücektim mesela yani 100 tl bişey balatalar para deil üst üste gelince gelio :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
:) gecmis olsun hicam da eger sorunsuz araba istiyorsaniz 5 yil garantili sifir araba alacaksiniz aksi halde firmalar araclarini bildigi icin 2 yil garanti verip sonrasinda olayi arac sahibine atiyor. Daha sonrasindaki ariza ve sorunlar oncelikli kullaniciya bagimli olarak daha sonra kronik ve iklimsel olarak degisiyor. Hic araba binmeden sagina soluna baktiginiz olmuyor mu ? Radyator suyu antifirzlidir ve damladigi yerde belli olur.
Hava cok sicak sahsen taksi kullanirdim araci onarana kadar |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araban var derdin var bence, her markada butür sorunlar çıkabiliyor, her markanın memnun ettiğide rezil ettiği de kullanıcılar olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |