|
|
gündüz farlarından ilk sınavımızı verdik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
okaNStarss
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gündüz farlarından ilk sınavımızı verdikGönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 09:02 |
|
bugün sabah trafikci abiler cek kenara diyerekten sinyalli gündüz farını uyardılar bugunlük ikazla gectik bakalım sök dediler :) yoksa ruhsata işlet dediler arkadaş bu ruhsata nasıl işlenir ?
|
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 09:32 |
|
geçmiş olsun kurtulmanıza sevindim ama bende anlamadım nasıl ruhsata işlenecek bu meret ruhsatta ne diye neresinde ne yazacak :D
|
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
TaZ
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 09:39 |
|
Sacmalıga bak ya canları sıkıldıkca sarıyolar birşeylere Allah'a havale bu tipler.
|
|
![]() |
|
okaNStarss
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 09:45 |
|
valla acıp emniyete sorcam nasıl işlenecek diye :) günlük listelerini dolduryo adamlar
|
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
tongucuk
4. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 09:54 |
|
o gün arabaya binerken üzerine giyeceğin kıyafetin rengini şeklini de işlet diyecekler artık amcalar =)
|
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
KIZILASLAN
2. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 13:02 |
|
geçenlerde motorla ışıklarda bekliyorum trafikçi geldi motorun kontak anahtarını aldı napıyorsun sen dedim ekip otosunun yanına gel dedi bende anahtar olmadan nasıl gelecem dedim motoru ittir gel dedi bende motoru ittiremem anahtarı vermezsen motoru sen ittirirsin dedim tama ben getiririm dedi motoru getirdi 80 tl kask cezası yazdı + 172 tl de ikazlara uymadı diye ceza yazdı bende bu ne için dedim motoru getirmedin diye dedi bende allah bu paranın 100 mislini çoluğuğnzdan çocuğunuzdan çıkartsın dedim yüzlerine seslerini çıkartmadılar bile daha başka şeylerde dedim ama buraya yazmıym şimdi :) yaani adamlar evde çıkaramadıkları egolarını halktan çıkarmaya çalışıyorlar
|
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
okaNStarss
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 20:02 |
|
Aynen öle ince tipler var nediim allahtan bulalar
|
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:06 |
|
Bununla geçmiş olsun inşallah bir daha çevirmez. Ben de gündüz farı niyetine bazen sis yakıyorum ya hayırlısı bir çevirse filmleri avucuma verecekler.
|
|
![]() |
|
okaNStarss
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 09:39 |
|
benim aractada film var ama adam direk sinyalli drl oldugundan öndekilere odaklanmış :D camları dikkat etmedi :)
|
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||