![]() |
|
sayfa 1 deki ilan alınırmı arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 16:12 |
|||
Düzenleyen Mdeniz - 14 Ağustos 2014 Saat 09:49 |
||||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bence 206 pırlanta olsa o paralar etmez 206+ dizel desen mantıklıda 206'ya değil.
|
||||
![]() |
||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
|||
banada öyle geliyor ama işte piyasa berbat durumda herkes kafasına göre fiyat çekiyor ve hepsi haşat
|
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
araba işi sabır işi iyice araştırmak ve şanslı olmak gerekiyor. ben eski 2006 206 dizeli 120 binde 15.100 e satmıştım tıkır tıkırda çalışıyordu bunları görünce ucuz vermişiz gibi gözüküyor ama ederi o.
|
||||
![]() |
||||
|||
bende biraz km takıntısı var 90 bin km üzeri bmw olsa almam o derece beyin eror moduna geçiyor boya olarak ta sağ solda olmak kaydı ile 2 parçayı kabul ederim aslında 2 ay sabredebilsem rc lemans alabilirim rahatlıkla
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
rc lemans almakta bişi yok sonra onun yakıtıyla ugrasmak sorun :) bence beklemen gerekiyor diye düşünüyorum ve 207 urban move dizellere bak en son çıkan en dolusu km takıntında kalmaz kolay kolay sorunda cıkarmaz azda yakar uzun yıllar binersin
|
||||
![]() |
||||
|||
petrol muhasebecisiyim yakıt sorun değil kaç motor olursa olsun ne kadar yakarsa yaksın bekleyeyim en iyisi değil mi
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
orasını artık ben bilememde bence 207 1.4 hdi urban move'u bi düşün derim
|
||||
![]() |
||||
|||
hemen inceliyorum çok teşekkürler almamdaki tek sebep ford c maxa sistem için dokunmak istemiyorum 2. araba alıp hem zevki binim hemde müzik sistemimi yükleyeyim birazda dışıyla oynayayım güzel olur urban beyaz olanlar :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|||
Devir 1.4 hdi devri =) aynen katılıyorum 207 urban move hatta allure bile alabilirsin rc alacağın paralara hemde sıfır ayarında araçlar
|
||||
![]() |
||||
|||
2. araç olacağı için tek kapılara takılıyorum hep bu 206 da birden dikkatimi çekti iyikide size sordum yoksa alıyordum vallahi ama rc yi bekleyebilirim yada gt de olabilir biraz hız da girsin işin içine almışken bekleyecekken en iyisi olsun
|
||||
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Bende bunun 2007'si var aynı özellikler, abs yok(muhtemelen onda da yoktur).
Geçen sene aldığım fiyat 18.250 TL İmzamda linki var görebilirsin.
|
||||
![]() |
||||
|||
Abs var dedi ama vazgectim bunu almaktan
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||
Hocam Yanlış Hatırlamıyorsam Rc ye Bakıyordun ? Rc Den Bu Araca Ne Ara Geldin
![]() |
||||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||||
![]() |
||||
|||
Rc alacagim bunu 2 ayligina alayim diyorum maksat pas gecmeyelim 2 ayı setsiz ford c maxtan iyidir setli 206 ;)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
23,000 tl ye düştü 25,000 dediği araca ama 22500 e indiririm hala alınmaz mı dostlar bu araç
|
||||
|
||||
![]() |
||||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dostum araç güzel ama çok para istiyor ya okadar etmemesi lazım birde kazası belazı varmı aracın sağ ön kısmında ufak bir darbe var gıbı birde sol çamurlğun renk tonu değişik gibi geldi tabi resimde yanılıyorda olabilirim canlı bakmak lazım benim aracın renginde güzel pasta cila cekmişler ama çook para ya :D hele bide tek kapı yani 5 ay sonra satmaya calıştığında yani sofor araç fiyatları düşünce bu fiyat cokk düşer
Düzenleyen okaNStarss - 15 Temmuz 2014 Saat 11:12 |
||||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||||
![]() |
||||
|||
o zaman aramaya devam :) ya takıldım bu canavara kaldım adanada 80 bin km altı adam gibi araba yok pejo 206 olarak olanada zaten 22 binden aşağı istemiyorlar fever var 65 binde 21500 diyor o da çok aynalar bile manuel onun. araştırmaktan nevrim döndü valla usta
|
||||
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Eskiden olsa benim Fever'i verelim derdim
![]() Fever alacaksan 18, en temizine 19 bin maksimum 19,5 ver aga. |
||||
![]() |
||||
|||
vallahi 19 a pertleri veriyorlar ne hikmetse adam orijinal yazmış içine daldım direk bir baktım sağ çamurluk değişmiş 2 parça boya vs vs vs. hepsi bu durumda ve 24900 e feline var dizel 91 binde çiziksiz 23 vereyim diyorum yok diyor durum o derece vahim :D
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |