![]() |
|
Gri 206'ya far karartma nasıl olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 15:31 |
Merhaba arkadaşlar, Kum Gri 206 sahibiyim forumda arkadaşlar nasıl yapılacağını anlatmışlar resimli bende aracımın farlarını karartma yapmaya karar verdim. Gri 206'da gören varmı sizce nasıl durur ?
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gri ve siyah 206 ya çok yakışıyor far karatma, benim araç kırmızı olduğundan tereddütteyim.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Bana görede kırmızıya çok yakışıyor daha bi asil duruyor ama gride kararsızım işte ![]() |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
body kit harici ne ile uğraşırsanız 206 ya yakışır.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Güzel olur.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Üstad şu fotodan sonra valla söküyorum farları bir de biz karartalım bakalım ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence mercekte yapsan olur orjinal şekilde çok iyi duruyor
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
yapmamak hata çok iyi gider ....
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |