![]() |
|
206 Plus yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İsmailbcrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 17:44 |
Aracı ilk kullanışımda İstanbul dan aldım İzmir'e gelirken yakaladığım değer bu, hatta bir ara 120 km'leri gördüm çok yorulmuştum, alıştıkça dahada düşecektir muhakkak.
Teşekkür ederim Ali zaten forumdan takip etmekteyim hız sabitleme ve 3 satır ekran olayını, siparişini de verdim pazartesi elimde olacak muhtemelen uygulamada sıkıntı çekersem yardımını alırım. Silgeç koluna da baktım o ufak delikten içeriye kalemle bastığımda içerisinde yaylanma oluyor muhtemelen forumda anlatılan işlemi uygulayınca oda aktif olacak. Bu arada İzmir de yaşıyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuketim cok guzel ideal kullanimla bu degerler kolay yakalaniyor.
Ankaradaysaniz hiz sabitleme yapalim hocam yardimci olurum. |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşallah değerler güzel bende uzunda 4 litre yaktırıyom :D RC satınca henüz alışamadım sanırm :)
|
|
![]() |
|
İsmailbcrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailbcrn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam
Geçen haftalarda 45000 km de 206 Plus 1.4 hdi araç aldım, İstanbul İzmir arası 610 km yol yaptım, Avrupa yakasından çıktım bide Ankara yolunu kaçırınca biraz uzadı yol ve İstanbul dan çıkana kadar baya bir yoğun trafikte dur kalk zaman harcadım. İstanbul dan çıkarken Beyoğlu yakınlarından yakıt aldım 100 lira yarım deponun üzerine çıktı ibre ama yaklaşık 10 km önce yakıt ışığı yanmıştı lafın kısası toplamda 630 km yol yaptıktan sonra lamba tekrar yandı. Ortalama hız 90 110 km arasında 100/630=158 kuruş alınan yakıt 22.8 litre 22.8/630*100=3.6 litre araç 100 kmde 3.6 litre yakıt tüketmiş tüketim gayet iyi hız sabitleyici olsa ve tamamı şehir dışı olsa sanırım 3.4 litreler ve 15 kuruş civarı olacak. Şöyle bir sıkıntı var araç vizeye girdiğinde egzoz muayenesinde emisyon değeri 2.5 üzerine çıkmış ve üzerine not düşülmüş yakıt sistemi bakımı yapılması gerek diye ben bunun çözümü olarak würt mazot katkısı kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? herhangi bir sıkıntı yaratır mı ve yakıt tüketim değerlerim olumsuz yönde etkiler mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |