![]() |
|
Otomatik 206 arıyoruz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 11:15 |
||
Bir dostumuz için 206 otomatik aramaktayız satan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.
|
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla ben çok aradım zor buldum ama buldum. :) rast gele diyim aman dikkat :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
||
Sağolasın hocam hayırlı olsun sanada. :)
|
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Neden otomatiklerini çok tutuyorlar 206'ların yahu? Benim bildiğim Türkiye'de ikinci elde manuel gider.
|
|||
![]() |
|||
di_toy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
merhaba, aracacım 206 otomatik lpg li
2004 model satmayı düşünüyorum ama tam emin olamıyorum ne alacağıma henüz karar vermedim |
|||
hayatttt cesurları sever :))
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
ahmed206, Ben bayan için baktım tutulmakla alakası var mı bilmiyorum :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
İlk arabam 206 otomatik ti, çok rahat arabaydı keşke satmasaydım
![]() |
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
||
Sorma ya alalı 1 ay oldu canım sıkılmaya başladı hele hele istanbul gibi bir yerde manuel araba kullanmak zor.
|
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
|||
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
||
valla ben ilk başta çok pişman oldum herşeyini değiştirince kuş gibi oldu satmayı düşünmüyorum şimdilik ama 307 alsam daha iyiymiş benim için
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
![]() |
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim. Aracım ilk ama çok araba kullandım otomatikte manuelde. dediğin gibi eğer güç varsa zevkini manuelde alıyorsun 200hp bi araç olucaksa bence manuel olmalı otomatik olursa ondanda zevk alamıyorsun. Bir sonraki arabam toyota gurubu olucak ya corolla yada otomatik dizel bi auris alıcam inşaallah.
Düzenleyen mgulcan - 03 Temmuz 2014 Saat 11:16 |
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
|||
olcayk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
Eşimin kullandığı 2000 model 206 var satmayı düşünüyoruz 115.000 de Ancak Burdur Bucak tayız. Satmayı düşünme nedeni hem model yükseltmek, hem de buralarda otomatik şanzımandan anlayan usta sorunumuz olması. Araç 1 yıldır bizde, aldıktan sonra selenoid sorunu çıkartmıştı, tüm selenoid setini yeniledik. Düşünürseniz foto ve daha ayrıntılı bilgi gönderebilirim.
|
|||
olcaykilinc
|
|||
![]() |
|||
||
Mesafe varmış bayağı isterseniz siz bilgileri atın ben bi karşı tarafa ileteyim düşünürlerse dönüş yaparlar.
|
|||
2005 206 HDI X-Design
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |