![]() |
|
Orjinal teyp kumandasını farklı teyp ile nasıl çal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 10:50 |
|
Eminim bu konudada daha önce denemeler yapmış arkadaşlar vardır aracımda pioneer 150ub var kumandayı nasıl çalıştırabilirim?
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yeni alınan teyp ve kumanda arasına takılan elektronik devre var.
buda konusu Düzenleyen Aziz - 02 Temmuz 2014 Saat 11:01 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
orchsn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
|
![]() Türkiye de de yapan ve satan yerler vardır sanırım. Bende ebaydan getirtmiştim. Teyip ve aracın modeline göre. Ama teyibinde wr çıkışı olması şart. |
||
Varsa yoksa BeşiktAŞK !
|
||
![]() |
||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
Konuyu daha öncede inceledim çok eski olduğu için sonuca varamadım.
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
![]() |
||
|
Ebay'e baktımda 35 dolar gibi rakamlar var yüksek geldi biraz.
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
![]() |
||
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Forumda yapan birisi vardı izmirden. Ben kumandayı söküp kargo ile gönderdim aparatı yapıp geri gönderdi bana pioneer teyp için 40 TL ye yaptırdım gayette memnunum eğer istersen numarasını verebilirim.
Düzenleyen BurakCnR - 02 Temmuz 2014 Saat 15:36 |
||
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Burak hocam peki ekran normal halde çalıştımı ?
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Kardeşim ekranı unutucaksın malesef sadece teyp üzerindeki ekranı kontrol edersin. Bana ekrana müdahale edemiceğini söylemişti zaten bende teypin üzerinde ekran olduğu için sıkıntı yaratmadım ama kumandanın bütün fonksiyonlarını kullanabiliyorsun güzel oldu yani |
||
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı dertten bende de var. Ama gözümü kararttım. kumanda kolunu apartla teybe bağlayıp, küçük ekran olan yere de monitör koyacağım.
|
||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşla görüştüm izmirde olanla benim teybimde kumanda çıkışı yokmuş maalesef o yüzden yapamıyoruz.
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |