![]() |
|
206 fan sorunu ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 22:09 |
Arkadaşlar önceden araba çalışırken fan çalışıyordu stop edince fanda duruyordu,şimdi stop ediyom fan çalışıyor ve durmuyor,bildiğim kadarıyla stop edince fana elektrik gitmemesi lazım niye olabilir ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
TayfurKara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfurKara
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam daha demin aracımı istop ederken fanı açık unuttum sonra istop edince o da kapanınca evime girdim. Demem o ki bildiğiniz kadarıyla fanın istop edince kapanma olayı doğrudur. Bence oto elektrik ustası beyini bilgisayara takıp fana giden komutları incelemeli. Umarım en kısa zamanda çözülür, iyi geceler.
|
|
www.tayfurkara.org | Kişisel web sitem
Peugeot 306 Griffe |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
önceden yoktu böyle bi durum ,önemli bi durumda aküyü bitirir felan diye korkuyorum,teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hararetle ilgili bi sıkıntı var mı peki? bu arada fan derken fan motorunu kastediyorsunuz değil mi?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hararetle ilgili bi sorunum yok,istanbulda boğaz trafiğine takıldım araç kendi kendine gaz vermeye başlamıştı o günden sonra böyle oldu,normalde fan çalışırken stop edince fanda duruyordu ama şimdi çalışıyor ve durmuyor.motor soğutan fandan bahsediyorum radyatörün önündeki.
Düzenleyen Turgay_66 - 01 Temmuz 2014 Saat 00:29 |
|
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç yüksek sıcaklıklara çıktıysa fan belli bir süre açık kalır sonra kapatır. vectramda böyle en azından. yazın çok sıkıştırıp 2. kademe fanı açtırırsam belli bir süre fan çalışıyor sonra röle kapatıyor...
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
benim bildiğim..araç stop ettikten sonra motorun soğuması için fan belli bir süre çalışır...benim kullandığım araçlar hep aynı şekildeydi....araç durunca fanda duruyor ilk defa duydum valla...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
doğru hararet yükselince fan devreye girer ve sıcaklığı belli dereceye düşürene kadar çalışmaya devam eder ( stop etseniz bile) ancak fan müşüründe problem varsa sürekli çalışır konumda duruyo olabilir. bir elektrikçiye baktırsan iyi olur
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hocam ben işte o dediğiniz ayrıntıyı anlayamadım bi türlü,önceden aracı stop ettiğimde fan dururdu ve sıcaklık kaç olursa olsun çalızmazdı,yani fan kontağa bağlı çalışıyordu,sonradan böyle olmaya başladı stop ediyorum 1 dk sonra başlıyor çalışmaya ve durmuyor,her zamanda yapmıyor bazen yapıyor anlam veremedim gitti,
|
|
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
bence önceden bozukmuş şimdi kendine gelmiş :)
valla bende anlamadım beni aşar bu bence en iyisi bi sanayi yollarını yokla bakalım.
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
aynen belki şimdi kendine gelmiş olabilir dediğiniz gibi :D sizin araçta stop edince fan sesi duydugunuz oldumu hiç ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |