![]() |
|
307 için Cruize Control Nerede Taktırabilirim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
g_tacir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 19:38 |
Merhaba arkadaşlar, 2003 model 307 SW Pack aldım araca cruize control taktırmak istiyorum internette telefonunu bulup aramadığım servis kalmadı fakat takacak bir servis bulamadım İstanbul da bildiğiniz bir usta veya servis varsa bildirirseniz sevinirim. Selamlar.
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
. Düzenleyen dehsetilyo - 07 Ekim 2014 Saat 22:41 |
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren müşürünü kontrol ettiniz mi? Fren müşüründe 4 kablo varsa ümraniyde 2 tane usta var bldiğim, iletişim bilgileri arabada yarın paylaşırım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankara da olsanız yardımcı olurdum ama İstanbul çekim alanımın dışında :D
Usta bulursanız (pp2000 ve pejo diyagnostik kablosu) yönlendirme yapabilirm. |
|
![]() |
|
alpdoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
@alicilik Ankara'da neresi yapıyor ne kadar? :))
|
|
![]() |
|
g_tacir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Bugün Ümraniye (FSM) sanayisine gittim
Düzenleyen g_tacir - 01 Temmuz 2014 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
Dün forumda araştırırken şahin peugeot un sponsor olduğunu okudum bugün sabahta firmayı aradım, ellerinde kol olduğunu montajı yapacak ümraniye sanayisinde usta da olduğunu söylediler atladım gittim Şahin Peugeot'a uğradım aracın uyumlu olup olmadığını öğrenmek için bana tarif ettikleri kalender oto'ya gittim sağ olsunlar ilgilendiler fren müşürü kablolarının 4 adet olduğunu kontrol ettiler sonra aracı bilgisayara bağladılar fakat Bsı için cruze control var yapabildiler motor beynine bir türlü var yapamadılar bu arada kol takılı değildi. motor beyin yazılımının değişmesi gerektiğini söyledi usta Tip b olması gerekiyormuş birde öyle denesek dedim o daha sonra yapılacak iş dedi tamam dedim ayrıldım beyin işlerine bakan Reşit usta yoktu yarın arayıp müsaitse tekrar gideceğim sanayiye. Sizin vereceğiniz başka usta ve firma ismi varsa gitmişken onlara da uğrarım. İlgine Teşekkür ederim. Düzenleyen g_tacir - 01 Temmuz 2014 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Özentaş sanayi sitesi C-Blok No:11 Kaçmaz elektronik var Tuğrul Usta onada uğrayabilirsiniz. FSM sanayinin bitişiği hemen.
|
|
![]() |
|
Tamam, yarın mutlaka uğrarım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şase numaranızın baştan 6. 7. ve 8. karakterleirni bir paylaşın yardımcı olmaya çakışayım. 307den yapamayabilirler
|
|
![]() |
|
Tamam bakıyorum.
Düzenleyen g_tacir - 02 Temmuz 2014 Saat 03:00 |
|
![]() |
|
Düzenleyen g_tacir - 02 Temmuz 2014 Saat 03:01 |
|
![]() |
|
Bugün araçlara beyin ve diğer programları atan ustaya gittim tüm uğraşmalarımıza rağmen PP2000 programında motor configrasyonu Cruze Control satırı -YOK- olarak tanımlı bir türlü -VAR- olarak aktif edemedik Moderatör'lerden Alicilik arkadaşın tavsiyesiyle Peugeot 207 ve Partner motoru olarak girip değiştirmeye çalıştık o da olmadı, artık pes ettim herhalde olmayacak.
|
|
![]() |
|
İstanbul da Cruise control taktırmak isteyecekler için Ümraniye sanayisinde Şahin Peugeot (Yedek Parça firması) var hem kol mevcut hem de size tavsiyede bulunabilecekleri tecrübeli ustaları var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |