![]() |
|
Aniden Kadran Düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 00:04 |
Arkadaşlar geçen günlerde sabah işe gitmek üzere arabama bindim, herşey gayet normal 90'la gidiyorum hız aniden "0"a düşmesin mi ? Şok oldum. Bugün yine aynı arızayı yaptı ve üstüne airbag ışığı yandı. Sağa çekip aracı STOP ettim, çalıştırdığımda sorun olmadı ama tekrarlayacağından adım gibi eminim. Neyse kısa keseyim;
Bu sorunun neden kaynaklandığı hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler... Araç: 2011 Model Peugeot 206 Plus +
Düzenleyen denizcAn - 30 Haziran 2014 Saat 00:05 |
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı benim arkadaşımın 206 aracındada vardı sanırım genel olan bi sıkıntı fakat çözümünü bilmiyorum arkadaşla görüşme fırsatı bulduğumda hallettiyse nasıl hallettiğini sorarım
|
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hız sayacının kablolarında temassızlık olabilirmi acama ? paneldeki gösdergeler de gidip gelmiş
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Aynısı bana 2 sene önce bir kere boğaz köprüsü trafiğinde oldu , istop etmeden düzeldi kendi kendine .. Bütün ibreler aşağı indi .
|
|
![]() |
|
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
aynı şey bendede oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor...2006 206...
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
evet arkadaşlar bu sabah tekrar oldu, ve ayrıca birşey daha keşvettim hız "0" a düşünce araca hafif gaz verince tekleme yapıyor.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
alpdoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Benim 2004 model 307 xt aracımda aynı sorun başıma geldi. Hız kadranı ve devir saati 0 gösterdi. Airbag lambası falan yandı. Sorun şarj dinamosu yada diğer adıyla alternatör. Aracın elektrik donanımına yeterli voltajda akım veremeyince beyin saçmalıyor. Zaman geçmeden yaptır derim ilerde daha büyük sorunlar yaratabilir. Ben 100 tl'ye alternatörü tamir ettirdim 30 tl de sökme takmaya.
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Aynı sorunu bende 206 aracımda uzun zamandır yaşıyorum artık alıştım kimi zaman aylarca sıkıntı çıkarmadığı oldu bu aralar yine ara sıra yapıyor nette araştırdım biraz hız sensöründen kaynaklanabileceği yazıyordu onu ben bir kaç kez söküp taktırdım ama devam ediyor kalıcı bir çözüm bulamadım büyük bir soruna yol açmaz inşallah.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Benim de başıma gelmişti 2 ay önce. Yolda giderken bütün ibreler 0'a indi ne oluyor falan demeye kalmadan silecekler kendiliğinden çalışmaya başladı, 4'lüler yanmaya başladı, far açılıp kapandı kendiliğinden. Benzinliğe çektim kontağı kapattım ve bir daha çalıştıramadım. Şarj dinamosu bozulmuş, Allah'tan kaldığım yerde elektrikçi vardı, 3 saat kadar uğraştıktan sonra tamir ettirdim.
Şarj dinamosunu ve elektrik aksamını kontrol ettirin derim, başınıza daha büyük sıkıntılar almayın. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |